De perfecte balans tussen ruimte en materiaal in je badkamer

Binnenkijken bij Arjan en Rachel
  • Strak design
Sfeervolle design badkamer
Ontwerp en installatie door
Baderie Heesakkers - Veldhoven Veldhoven
Complete badkamer
Oppervlakte:
14m2
Merken in dit project:

Elke badkamer is uniek qua ruimte, lichtinval en sfeer. Het voordeel van een badkamer in een nieuwbouw woning is dat we met een lege ruimte beginnen. De uitdaging is om een badkamer te creëren die past bij de bewoners, de bouwplanning én het nieuwe huis.

Tijdens de bouw van hun nieuwbouwhuis moesten Arjan en Rachel vrij snel keuzes maken voor hun nieuwe design badkamer. Wij hielpen ze met het realiseren van hun droombadkamer door alle bouwwerkzaamheden op elkaar af te stemmen. Maar ook door een prachtige ruimte te creëren die ideaal is met kinderen en luxe uitstraalt.  

Een functionele én sfeervolle design badkamer

Een nieuwe badkamer ontwerpen benodigd de juiste kennis en gevoel voor design. Onze adviseurs hebben voor Arjan en Rachel een luxe badkamer ontworpen waar veel technische kennis aan te pas kwam. Zo ontstond er een functionele badkamer met oog voor details in materiaal en afwerking.

Detaillering zit hem ook in de ruimte zoals het bouwkundige muurtje bij het bad. Deze wand biedt ruimte voor de inbouwkraan, voor extra opbergruimte én het zorgt ervoor dat het bad een prachtige eye-catcher in de ruimte is. Onze Badkamermeester loste de vraag voor meer opbergruimte op met een stijlvol zwart houten maatwerkmeubel over de gehele breedte van de badkamer. Hierdoor ontstaat er één groot gebaar in de badkamer wat zorgt dat de ruimte nog ruimer lijkt. Uiteraard is het gemak van zoveel meer opbergruimte in een groot gezin een must!

De design badkamer van Arjan en Rachel kreeg nog meer comfort en luxe dankzij een innovatieve oplossing. Door namelijk het plafond in de douche te verlagen ontstaat er ruimte voor een heerlijke, ingebouwde regendouche.

Plattegrond badkamer sfeervolle design badkamer
(1) Het muurtje bij het bad zorgt voor een opvallend effect én voor extra opbergruimte en plek voor de inbouwkraan. (2) Creëer het ultieme opberggemak met een maatwerkmeubel voor de wastafels en kastruimte. (3) De douchewand is verlijmd waardoor er geen strips of overbodige lijnen te zien zijn.
Moderne en sfeervolle badkamer van Rachel en Arjan
Waterval badkraan
Regendouche
Moderne wastafelkraan

Laat je inspireren en lees meer badkamertips van onze Badkamermeesters in ons inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen
Arjan en Rachel

Het prettige aan Baderie is dat ze het hele bouwproces tot in detail coördineren. En dat ze hun technische kennis weten te koppelen aan een goed gevoel voor design. Zo kwam onze Baderie-adviseur met het idee voor een inbouwdouche vanuit een verlaagd plafond, in combinatie met een verhoogde douche-nis. Een oplossing waar ik zelf nooit aan had gedacht, maar die de ruimte heel speciaal maakt door het speelse effect.

Arjan en Rachel

Zoek het contrast op in materialen en kleuren

In de badkamer van Arjan en Rachel hebben we gekozen voor contrast in kleur én materiaal. Het kleurenpalet bestaat uit zwart, wit en grijstinten; een tijdloze uitstraling met een luxe look dankzij de schitterende zwartgrijze mozaïek steentjes. Het voordeel van een tijdloos kleuren- en materialenpalet is dat er altijd kleur aan toegevoegd kan worden. Denk bijvoorbeeld eens aan het toevoegen van zacht- of oudroze als verzachtende toevoeging aan deze design badkamer.

Een tijdloos en modern palet

https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1557842581/2019-05/vloertegel%20TGN_1017081.jpg
Basiskleur vloertegel
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1557842873/2019-05/_Uitsnede%20van%20mozaiek%20maken_MG_7226.jpg
Zwarte mozaïek accenten
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1557842934/2019-05/A88%20acryl%20mat%20zwart.jpg
Mat zwart
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1557843027/2019-05/roze-kleur_calm-luxury.jpg
Kleuraccent styling

Design badkamers ontwerpen wij met erg veel plezier en toewijding. We maken graag jouw ideeën nog een beetje beter.

We denken graag met je mee
Meester tip

Het voordeel van tijdloze kleuren is dat er altijd kleur aan toegevoegd kan worden

Contrasten zijn ook toe te passen met materialen in een badkamer. Combineer tegels met de warme uitstraling van hout zoals een houten badkamermeubel.

De perfecte badkraan voor bij jouw bad

De opvallende chrome badkraan is in deze badkamer een eyecatcher. Maar een kraan in een ander design of kleur geeft natuurlijk ook een mooie look aan het bad. Deze drie verschillende badkranen hebben ieder een andere uitstraling en materiaal. Hierdoor varieer je niet alleen in vorm, maar ook in stijl in een design badkamer.

Badkraan waterval
Baderie - Hotbath badkraan goud
Hotbath badkraan goud
Baderie - Hotbath koper
Hotbath badkraan koper
Badkraan roségoud
Hotbath kraan rosé goud
Baderie Heesakkers
Jouw badkamermeester

Door te kiezen voor een monochroom kleurenpalet in combinatie met strakke lijnen heb ik een tijdloze badkamer ontworpen voor Rachel en Arjan.

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droombadkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Stoer en chic dankzij een vleugje goud

  • Expressief trendy
Stoere, zwarte badkamer