Scandinavische schoonheid dankzij een warm kleurenpalet

Strakke lijnen gecombineerd met hout
  • Modern chic
Scandinavische badkamer
Ontwerp en installatie door
Baderie Assen Assen
Complete badkamer
Oppervlakte:
8m2

De Nordic Line sfeer is een prachtig voorbeeld van hoe wij de Scandinavische stijl toepassen in een badkamer. De warmte van de houttegel gecombineerd met lichte neutrale tinten zorgen voor een tijdloze badkamerstijl.

Het kleurenpalet van wit, grijs en pasteltinten past perfect bij de geometrische vormen en het hout. Door kleine details toe te voegen, zoals de mozaïektegels bij het bad, ontstaat er meer diepte in structuren en materialen. De balans tussen grote en kleine gebaren versterkt hierdoor nog meer.

Strakke lijnen gecombineerd met natuurlijke structuren

De Scandinavische stijl typeert zich dankzij de strakke lijnen die samen met natuurlijke materialen gebruikt worden. Hout is een belangrijk element in de Scandinavische stijl en daarom passen wij het toe als houttegel. De houtlook tegels geven een fraai beeld van de creatieve mogelijkheden van tegels. Door zo min mogelijk gebruik te maken van detailleringen en profielen straalt de Nordic Line badkamer een tijdloze sfeer uit. De minimalistische gedachte zien we terug in de douchewand, de comfortabele doucheset maar ook in de prachtige badkraan en wastafelkraan.

Dankzij deze eenheid in stijl van diverse soorten kranen hebben we een rustige en fijne sfeer in de Nordic Line badkamer gecreëerd. Slimmigheden zoals het plaatsen van het toilet achter een muurtje zorgen voor meer privacy. Maar ook de slimme en creatieve nis-oplossing bij het bad zorgt voor extra ruimte voor badspulletjes. De mozaïektegels geven de nis nog een extra subtiele uitstraling in de detaillering van de badkamer. Het mat witte badkamermeubel van Villeroy & Boch biedt extra veel ruimte naast de wastafel voor badkameraccessoires en dagelijkse spulletjes.

Plattegrond Nordic line
(1) Door het toilet te verbergen achter een bouwkundig muurtje ontstaat er meer privacy.(2) Geef de badkamer een eyecatcher met een speciale nis bij het bad voor badspulletjes. (3) Creëer nog meer opbergruimte door te kiezen voor een ruim badkamermeubel met groot werkblad.
Scandinavisch badkamermeubel
Luxe bad met royale diepte en praktische rand
Scandinavische toilet
Badkamer accessoires scandinavisch

Ben je er nog niet uit of deze stijl bij je past? Doe de StijlAnalyse en ontdek jouw stijl.

Start StijlAnalyse

Stijlvol en praktisch: de Scandinavische badkamer

Wie dacht dat een Nordic Line badkamer geïnspireerd is op de Scandinavische stijl alleen maar stijlvol moet zijn, heeft het mis. In Scandinavië kiest men graag voor stijlvol mits het ook praktisch is. Daarom heeft het badkamermeubel extra veel bergruimte door middel van twee royale onderkasten. Het Villeroy & Boch ligbad in deze luxe badkamer staat garant voor een comfortabele badbeleving, dankzij de royale diepte en praktische rand.

Warm, tijdloos en strak palet

http://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1/2019-05/Uitsnede_wandtegel_0.jpg
Wandtegel
http://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1/2019-05/Uitsnede_mozaiek_nordic.jpg
Mozaiktegel
http://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1/2019-05/Uitsnede_houtlook_tegel_nordic.jpg
Houtlook tegel
http://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1/2019-05/licht-groene-kleur.jpg
Licht groen

Vraag jij je af hoe je een Scandinavische badkamer stijl creëert? Kom dan eens langs bij een van onze adviseurs en bepaal samen de nieuwe look van jouw badkamer.

Afspraak maken
Meester tip

Creëer een tijdloos design door stijlvol en praktisch te combineren

De combinatie van stijlvol en praktisch zorgt er in een Nordic Line badkamer voor dat het een tijdloos design uitstraalt. Hierdoor geniet je jarenlang van een badkamer die met de tijd meegaat. Om een tijdloze stijl te creëren kiezen wij voor neutrale tinten, duurzame materialen en minimalistische vormen. Kies daarom voor elementen waarin dit terugkomt zoals: luxe sanitair, de inbouwkranen, de vloertegels, hout en de comfortabele doucheset.

Douchen onder een heerlijke douchestraal

Een comfortabel douchesysteem met een grote regendouche en een handdouche is een must in een luxe badkamer. Dankzij de verschillende stijlen is er altijd een passende doucheset te vinden voor in jouw badkamer. Bekijk deze drie verschillende stijlen douchesets met ieder een grote douchekop én handdouche.

Stijlvolle douchekraan
Smartcontrol douchekraan
Grohe doucheset
Rainmaker Select Showerpipe douchekraan
Hansgrohe doucheset
PowderRain Showerpipe douchekraan
Hansgrohe doucheset
Ilse onze badkamermeester
Onze Badkamermeester

Scandinavië staat bekend om zijn warme, tijdloze en minimalistische ontwerpen. Dit warme gevoel heb ik teruggebracht in de Nordic Line badkamer door middel van materialen en vormen

IlseIlse

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw Scandinavische badkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Een toilet met een warm natuurlijke sfeer

  • Stoer Modern
Baderie - Een toilet met een warm natuurlijke sfeer