Vasco

Vasco logo

Verwarming én verkoeling tegelijk

Onmisbaar in iedere badkamer: verwarming en ventilatie. Het is wel zo fijn als je badkamer lekker warm is, maar daarnaast wil je ook geen last hebben van vocht! Het innovatieve merk Vasco levert zowel warmte- als ventilatiesystemen. Dit merk produceert al bijna een halve eeuw prachtige radiatoren, ontwikkelde efficiënte ventilatiesystemen en energiezuinige vloerverwarming. De producten hebben ook nog eens een prachtig design.

 

Verwarmen in stijl

Een Vasco designradiator is ontdaan van elke overbodigheid en combineert efficiëntie en functionaliteit tot een natuurlijke vormgeving. De radiatoren zijn stijlvol, mooi en puur om te zien, te voelen, te ervaren en te beleven. In het ruime assortiment van Vasco, is er vast een radiator te vinden die perfect bij je past.

 

Beams_botanic
Aluzen_radiator
Baderie - Vasco blower radiator
Vasco badkamerradiator

Wil je weten welke radiator of ventilatiesysteem het beste in jouw badkamer past? Onze badkamermeesters adviseren je graag!

Maak een afspraak

Fluisterstil ventilatiesysteem

Om de kwaliteit van binnenlucht te garanderen, is een goede ventilatie noodzakelijk. Onvoldoende afvoer van vervuilde of vochtige lucht leidt tot schimmel, wat weer voor lichamelijke klachten kan leiden. Met een goed ventilatiesysteem reinig je de lucht en voorkom je deze ongemakken. Het fijne aan de ventilatiesystemen van Vasco is dat ze fluisterstil zijn. Daarnaast bieden ze ook nog eens maximale energiebesparing. De vloerverwarmingssystemen zorgen op hun beurt ook voor verhoogd comfort doordat ze snel - en toch energiezuinig - een aangenaam warmtegevoel geven. Innovatief is de Blower, een ventilator die onder een designradiator kan worden gemonteerd, waardoor je badkamer sneller opwarmt.

 

Wil je persoonlijk advies van een badkamermeester over hoe je jouw badkamer het beste kunt verwarmen?

Wil je persoonlijk advies van een badkamermeester over hoe je jouw badkamer het beste kunt verwarmen?

Trendy kleuren

Met Vasco is een radiator geen saaie aankoop meer, die niet veel voor het oog doet. Met de bijzondere Noble kleuren is je radiator zelfs een belangrijk onderdeel van het design van je badkamer. Zo kun je een radiator kiezen in één van de 6 trendkleuren: Gold, Silver, Curry, Bronze, Pink, Pearl Beige of Pergamon. Zo kun je er voor zorgen dat de radiator precies bij de stijl van je badkamer past, of er zelfs een eyecatcher van maken.

 

Radiator_goud
Beams_mono
Oni_roze
Viola_goud

Wil je de nieuwste innovaties van Vasco ontdekken ? Lees er alles over in ons inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine aanvragen