Een geometrische badkamer met een natuurlijke uitstraling

Neutrale tinten en bijzondere vormen samen
  • Modern chic
  • Strak design
Een geometrische badkamer met een natuurlijke uitstraling
Complete badkamer
Oppervlakte:
8m2

De Nature Line is een badkamerstijl waarin we een rustige en natuurlijke uitstraling creëren in combinatie met moderne geometrische vormen. Een moderne badkamer waarin je heerlijk ontspant na een hectische dag.

De Nature Line badkamer krijgt dankzij de open en overzichtelijke indeling een ruimtelijke en warme uitstraling. Daarnaast zorgt de combinatie van patronen en materialen voor een moderne sfeer met gevoel voor detail. Subtiele details zijn bijvoorbeeld verwerkt in de hexagon (zeshoek) wandtegel, handige opbergsystemen én het mozaïek motief.

Een ruimtelijk gevoel met een moderne en grafische twist

In kleine én grote badkamers vinden wij het van belang om op de juiste manier met de ruimte om te gaan. Zo bedachten wij voor deze moderne badkamer een innovatieve oplossing om ruimte te besparen en meer comfort toe te passen. Dankzij het laten verdwijnen van de schuifdeur achter de douchewand blijft de warmte in de douche én wordt de badkamervloer niet nat tijdens het douchen.

Ook het badkamermeubel is met veel toewijding en oog voor detail ontworpen. Niet alleen biedt de apothekerskast heel veel opbergruimte. Ook de spiegelkast is een perfecte plek voor het opbergen van toiletspullen. In de douche plaatsen we een opklapbaar douchezitje geheel in stijl van de moderne Nature Line badkamer. De badkamer straalt een moderne stijl uit dankzij de toepassing van diverse grafische patronen in tegels en voegen. Bijzondere patronen worden met elkaar gecombineerd om een moderne badkamer met een geometrische look te realiseren.

Plattegrond geometrische badkamer
1) Bespaar veel ruimte door een douchedeur te laten verdwijnen achter een wandje. 2) Creëer meer opbergruimte door gebruik te maken van een apothekerskast én spiegelkast. 3) Voeg comfort toe met een opklapbaar douchezitje.
Baderie - ladekast badkamer
Baderie - badkameraccessoires
Baderie - douchesysteem
Baderie - wastafelmeubel kraan

Ben je er nog niet uit of deze stijl bij je past? Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent.

Start StijlAnalyse
Baderie - badkameraccessoires
Baderie - hexagon tegels

Warm en stijlvol de Nature Line badkamer

Een warme sfeer, stijlvolle uitstraling en het gevoel van comfort en luxe is gecombineerd in onze Nature Line badkamer. Comfort voegen we toe door middel van een ligbad, inloopdouche en modern hangtoilet. Het toevoegen van een stijlvolle en moderne twist hebben we in deze moderne badkamer gecreëerd door middel van bijzondere tegels. Mozaïek en zeshoek wandtegels zorgen voor een eyecatcher effect waardoor de badkamer een opvallend geometrische en stijlvolle uitstraling krijgt.

Een gevarieerd, modern palet van materialen en vormen

https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1560262752/2019-06/_Uitsnede%20voor%20kleur%20meubel_IMG_7354.jpg
Kleur van badkamermeubel
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1560262772/2019-06/Hexagon%20tegeltje_IMG_7381.jpg
Hexagon tegel
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1560262800/2019-06/Mozai%CC%88k%20tegeltje_%20IMG_7421.jpg
Mozaïk tegel
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1560263623/2019-06/mintgroen.jpg
Mint groen

We gaan op zoek naar de mooiste tegelcombinaties en de slimste oplossingen voor een unieke badkamerlook. Moeite met het combineren van verschillende tegels? Kom eens langs voor een passend advies.

Afspraak maken
Meester tip

Kies voor diverse soorten wandtegels

Kies voor diverse soorten wandtegels in dezelfde kleurstijl. Wij adviseren te kiezen voor een bijzonder formaat of patroon wandtegels in combinatie met een grote neutrale tegel in dezelfde kleurstelling.

Een modern hangtoilet met bedieningspaneel

Een hangtoilet oogt ruimtelijker en tijdlozer dan een traditioneel toilet. In uitstraling kun je nog meer variëren door het bedieningspaneel. Hierin zijn verschillende uitstralingen en stijlen mogelijk.

Baderie bedieningspaneel toilet
Geberit bedieningspaneel
TECE bedieningspaneel
TECE Square bedieningspaneel toilet
Ilse onze badkamermeester
Onze Badkamermeester

Iedere badkamer en gebruiker is uniek, daarom heb ik hier gekozen voor een bijzonder patroon in tegels op verschillende wanden. Dit zorgt voor een badkamer met een persoonlijk tintje

IlseIlse

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw moderne droombadkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Ruimtelijkheid in een moderne en strakke badkamer

  • Strak design
Moderne en strakke badkamer