Instamat

Instamat logo

Instamat radiator

In je nieuwe badkamer wil je het lekker warm hebben, zodat je echt comfortabel kunt genieten. Als je op zoek gaat naar een designradiator, dan is de kans groot dat je uitkomt bij Instamat. Dit bedrijf richt zich al jaren op de ontwikkeling en productie van verwarmingsoplossingen. Dat heeft geresulteerd in het ruime assortiment designradiatoren in allerlei kleuren, maten en vormen. Er is zelfs een ellipsvormige designradiator, een indrukwekkende eyecatcher!

Baderie - Instamat radiatoren
Baderie - Instamat handdoekradiatoren
Baderie - Instamat badkamerradiator
Baderie - Instamat badkamerradiator

Wil je de nieuwste innovaties van Instamat ontdekken ? Lees er alles over in ons inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen

Continue innovatie

De designradiator heeft zich steeds verder ontwikkeld. Zo is een handige radiator voor in de badkamer nu uitgelopen in een groot assortiment aan radiatoren in vele vormen, maten en kleuren, die toegepast kunnen worden in elke ruimte van het huis. Nu kun je genieten van optimale warmte kwaliteit in het hele huis. 

Instamat is in al die tijd een voorloper geweest in de ontwikkeling van de designradiator. Continue innovatie van product en assortiment staat daarbij voorop. Instamat combineert topkwaliteit, design en functionaliteit in een productenpakket waar altijd een oplossing voor je bij zit. Dat is waarom Baderie graag met Instamat samenwerkt; je vind altijd een oplossing tussen het assortiment van Instamat. 

 

Instamat Emma

Een van de nieuwste radiatoren is de Emma. Bij de Emma staat het ranke ontwerp en het lage energieverbruik op de voorgrond. De radiator is gemaakt van recyclebaar staal en heeft dankzij de karakteristieke buisverdeling een minimalistische, stijlvolle uitstraling. Zeer geschikt als aanvulling op een bestaand vloerverwarmingssysteem en voor de kleine badkamer. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en de ophanging heeft dezelfde kleur als de radiator. De Emma is ook in een elektrische variant verkrijgbaar.

Emma radiator
Emma radiator 2
Emma en plein radiator
Emma en plein 2

Wil je de Instamat radiatoren in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom.

Maak een afspraak

Instamat Calda

De Calda is een van de meeste verkochte radiatoren van Instamat. Het is een kwalitatief hoogwaardige radiator met een robuuste uitstraling. De Calda is opgebouwd uit twee verticale D-vormige collectorbuizen met daartussen rechte ovale horizontale buizen. De Calda is ook in een elektrische variant verkrijgbaar.

Calda radiator

Alles is mogelijk

Alle radiatoren van Instamat zijn strak vormgegeven en bieden vele mogelijkheden. Van traditionele tot elektrische radiatoren, van energiebesparende technologie tot handdoekverwarmers en van hoofdverwarming tot aanvulling op bijvoorbeeld vloerverwarming. Het assortiment is modern en past bij elke smaak en interieurstijl. En alsof dat nog niet genoeg is: Instamat biedt ook nog spiegelverwarming, design aansluitsets en fijne accessoires.

 

Eva solo accessoires
Södahl badkameraccessoires
Eva Solo set

Ga ook voor perfectie in elk detail

Maak een afspraak