Ruimtelijkheid in een moderne en strakke badkamer

Binnenkijken bij Monique en Rob
  • Strak design
Moderne en strakke badkamer
Ontwerp en installatie door
Baderie Janssen Beugen Beugen
Complete badkamer
Oppervlakte:
17m2
Budget vanaf:
€ 30.000,-

Exclusief installatie.

Merken in dit project:

De keuze is enorm wanneer je gaat rondkijken voor een nieuwe badkamer. Monique en Rob wisten dat ze graag een ruime, strakke en lichte badkamer wilden creëren maar hoe begin je hieraan? Bij Baderie bieden wij alle hulp om doelgericht een keuze te maken uit het aanbod badkamers. Samen met Monique en Rob hebben we een unieke badkamer gerealiseerd die helemaal aansluit op de wensen van de klant. Het resultaat is een moderne badkamer met strakke belijningen en gevoel voor sfeer.

Eenvoud in kleur en materialen in een design badkamer

De badkamer van Monique en Rob noemen we zeer zeker een design badkamer. Dit is bijvoorbeeld tot stand gekomen door het toevoegen van een vrijstaand bad met luxe vrijstaande badkraan. Maar ook de op maat gemaakte planken onder het raam én het houten badkamermeubel zorgen voor een strakke design sfeer. Door de douche achter een wandje te plaatsen is het vrijstaande bad een fantastische eyecatcher in deze unieke badkamer. Het geeft de badkamer een luxe uitstraling die perfect aansluit op de moderne badkamerstijl. Daarnaast heeft onze badkamer adviseur er ook voor gekozen om alle badkamer kranen in hetzelfde design en materiaal te gebruiken. Hierdoor ontstaat er een sterk gevoel voor eenheid en rust in de badkameruitstraling. De ruimtelijkheid in deze badkamer ontstaat door het grote raam maar ook door het gebruik van wit sanitair en witte wanden in combinatie met zwarte detailleringen. De zwarte raamdecoratie en zwarte kozijnen worden aan de andere kant van de badkamer versterkt door de zwarte wandtegels.

Vrijstaand bad
Badkamer aankleding
Toilet en bidet
Strakke badkamer

Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent.

Start StijlAnalyse
Plattegrond badkamer design badkamer
(1) Geef het vrijstaande bad een gevoel van allure door de douche uit het zicht te plaatsen. (2) Wil je een badkamer met een luxe uitstraling? Kies dan een opvallend vrijstaand bad met luxe badkraan. (3) Op maat gemaakte houten badkamermeubels creëren een moderne design badkamer.
Monique

We wisten heel goed wat we wilden. Maar er zijn zóveel mogelijkheden om een ruime, transparante, lichte en strakke badkamer te maken! Gelukkig hadden we bij Baderie één vaste contactpersoon die ons hielp met een stappenplan, 3Dtekeningen en heel veel goede adviezen. En met zijn geduld, want onze ideeën veranderden nog wel eens en dat was nooit een probleem. Sterker nog, als we met een vraag kwamen pakte hij meteen de telefoon om uit te zoeken wat er mogelijk was. En zo kwamen we samen tot een unieke badkamer, die in alles voldoet aan onze wensen.

Monique

Een design badkamer met strakke lijnen en luxe materialen

In de badkamer van Monique en Rob wilden we graag een design gevoel creëren. Een ruimtelijke badkamer met strakke belijningen, warme materialen en een lichte uitstraling. Door zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten ontstaat het ruimtelijke gevoel met een lichte uitstraling. Onze badkamer adviseur koos daarbij ook voor wit sanitair met strakke belijningen en minimale details. Samen met de prachtige design kranen ontstaat er een luxe design badkamer geheel van deze tijd! De minimale detailleringen, subtiele kleuren en strakke vormen zorgen er zelfs voor dat deze droombadkamer geheel tijdloos is.

Badkamermeubel met dubbele waskommen
Inbouw badkamerkast voor extra opbergruimte
Meester tip

Strakke lijnen geven je badkamer een tijdloze look

Wil je graag een tijdloze look in jouw nieuwe badkamer creëren? Kies dan, net zoals Monique en Rob, voor strakke lijnen in je sanitair. Niet alleen brengt dit een moderne, strakke look in je badkamer maar het zorgt er ook voor dat je nieuwe sanitair jarenlang stijlvol blijft.

Een modern en strak palet

https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1558083378/2019-05/_Uitsnede%20voor%20houtstaal%20%2B%20horizontaal%20plaatsen_120625_Testemonial%20Cuijck%20%2815%29.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1558083423/2019-05/wandtegel%20TGN_1005827.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1558083445/2019-05/wandtegel%20TGN_1006500.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1558083773/2019-05/turqoise_kleur.jpg

Een design badkamer met luxe sanitair in een tijdloze sfeer ontwerpen wij met erg veel plezier en toewijding voor onze klanten. Heb je zelf geen idee hoe je al jouw wensen samenbrengt tot een mooi geheel? Maak dan een afspraak met een van onze badkamer adviseurs. Wij helpen graag bij het ontwerpen van jullie nieuwe droombadkamer.

Afspraak maken

De stijl van het vrijstaande bad bepaalt de sfeer

Varieer in badkamerstijl door te kiezen voor een ander soort vrijstaand bad, met een van deze 3 vrijstaande baden creëer je jouw eigen en unieke stijl.

Modern vrijstaand bad
Vrijstaand bad buitenkant zwart
Industrieel vrijstaand bad
Zwart vrijstaand bad
Baderie Assen
Jouw badkamermeester

De vraag van de klant voor een moderne, ruimtelijke badkamer gaf ons direct het idee om te werken met badkamermeubels op maat.

Wil jij ook maatwerk? Maak een afspraak met één van onze Badkamermeesters.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Een badkamer met de luxe van een hotel

  • Strak design
Inline badkamer en suite