De Perfect Match met GROHE

GROHE

Met kranen kun je jouw stijl versterken in de badkamer. Met GROHE kranen en douchesets creëer je de Perfect Match voor een badkamer die bij jouw stijl past. Of dit nu Modern Chic, Strak Design of Stoer Modern is. We laten je graag zien hoe je de kraan die bij jouw stijl past, kunt combineren met passend sanitair en tegels.

Welke stijl heeft jouw voorkeur? Klik op jouw favoriete kraan!

Ben je niet zeker van jouw stijl. Met de Baderie StijlAnalyse ontdek je jouw persoonlijke stijlprofiel in 3 minuten.

Doe de StijlAnalyse

Modern chic

Is jouw stijl Modern Chic? Dan is de Plus serie van GROHE jouw perfecte match. De stijlvolle en kalme vormgeving zorgt ervoor dat deze kraan een elegante toevoeging is aan jouw badkamer. Met de kleur super steel (geborsteld rvs) of hard graphite (donkergrijs) geef je de badkamer extra karakter.  

 

 

Grohe 1
Grohe 2
Grohe 4
Grohe 3

Ben je nog niet zeker van jouw ideale GROHE match? Vraag dan het Baderie inspiratiemagazine aan voor nog meer inspiratie en GROHE producten.

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Alle kranen zijn perfect te matchen met verschillend sanitair en tegels. Combineer de kraan bijvoorbeeld met een fris witte opzetkom op een houtlook meubel. Het natuurlijke materiaal zorgt voor warmte in de badkamer. Een tegel met reliëf, bijvoorbeeld een steenstrip, of een houtlook tegel geeft  ook dit warmere effect en geeft daarnaast extra sfeer. Voor een meer strakke en rustige basis kun je kiezen voor witte tegels. Denk ook aan een marmeren tegel, voor een rustig maar chic effect.

Strak design

Houd je van een pure, minimalistische stijl? De GROHE Cube kraan is een perfecte match met jouw stijl. Dankzij de heldere lijnen straalt de kraan een zekere rust uit. De kleur geborsteld nikkel geeft de kraan een opvallend tintje zonder dat deze te opvallend is. Zo behoudt de kraan een pure uitstraling.

Waar de kraan uit de Essence serie nog wat ronde vormen heeft, is de kraan uit de Eurocube serie, geïnspireerd op de strakke lijnen van een kubus, een stuk strakker van vorm. Een eenvoudig, maar krachtig ontwerp. De Eurocube kraan in de kleur hard graphite (donkergrijs) past dan ook perfect in een badkamer met een strak design. Met de doucheset en accessoires uit dezelfde serie creëer je een mooie eenheid. 

Combineer de kraan die je kiest met sobere kleuren om het geheel rustig te houden. Zo past een witte wastafel of een variant in betonlook erg goed in deze stijl. Je kunt ook op de vorm van het sanitair letten. Een strak gevormde wasbak versterkt de minimalistische uitstraling. Een lichte kleur tegel zorgt binnen deze stijl voor een rustige basis. Het gebruik van tegels in een geometrisch patroon kan een strak accent toevoegen aan de badkamer. Vul het geheel aan met strakke accessoires. Kies bijvoorbeeld voor zwart voor een mooi contrast. 

 

Beeld 1
Beeld 2
Grohe
grohe vier

Heb jij de perfect match gevonden? Onze badkameradviseurs helpen je graag om jouw perfect match naar een volledig badkamerontwerp te vertalen.

Maak een afspraak

Stoer modern

De GROHE Essence kraan in de kleur chroom past erg goed bij de stijl Stoer Modern. De kraan heeft een lichte, elegante uitstraling en is goed te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een houten meubel voor een natuurlijke en warme uitstraling of juist een rustigere wastafel in wit of betonlook. Het past allebei erg goed bij deze kraan. Een bedieningsplaat in dezelfde kleur als de kraan zorgt voor een sereen geheel. 

Combineer de kraan daarnaast met accessoires in een warme kleur, voor kleurrijke accenten. Als je van kleur houdt, kun je ook voor een gekleurde kraan gaan. In dat geval zijn de Essence kraan in combinatie met de doucheset en accessoires in de kleur warm sunset geborsteld misschien wel de perfect match voor jouw badkamer. Wil je wat stoerder kies dan voor Essence in geborsteld nikkel. De kraan behoudt zijn ronde zachte karakter, maar door de kleurvariant in geborsteld nikkel maakt het de kraan stoerder. 

Met tegels kun je diverse kanten op, het is maar net wat jou aanspreekt en hoe spannend je het wilt maken. Een witte basis is altijd goed, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een Portugese tegel met een mooie print op een accentmuur of misschien wel op de vloer? Of geen print, maar wel een tegel met een kleurtje? Wil je het iets rustiger houden, maar houd jij wel van net even wat anders? Dan is een geometrische tegel, zoals een hexagon of asymmetrische tegel ook erg mooi.

 

Grohe 1
Grohe 2
Kraan
Grohe

Heb je nog meer inspiratie nodig om jouw perfect match te vinden? Vraag dan het Baderie inspiratiemagazine, vol met badkamervoorbeelden en GROHE producten, aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Gerelateerde artikelen