Stoer modern

De GROHE Essence kraan in de kleur chroom past erg goed bij de stijl Stoer Modern. De kraan heeft een lichte, elegante uitstraling en is goed te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een houten meubel voor een natuurlijke en warme uitstraling of juist een rustigere wastafel in wit of betonlook. Het past allebei erg goed bij deze kraan. Een bedieningsplaat in dezelfde kleur als de kraan zorgt voor een sereen geheel. 

 

Grohe
Grohe
Stoer 3
4 grohe

Weet jij nog niet zeker of stoer modern bij jou past? Maak onze StijlAnalyse en ontdek jouw stij.

Doe de StijlAnalyse

Combineer de kraan daarnaast met accessoires in een warme kleur, voor kleurrijke accenten. Als je van kleur houdt, kun je ook voor een gekleurde kraan gaan. In dat geval is de Essence kraan in combinatie met de doucheset en accessoires in de kleur warm sunset geborsteld misschien wel de perfect match voor jouw badkamer. Wil je wat stoerder kies dan voor Essence in geborsteld nikkel. De kraan behoudt zijn ronde zachte karakter, maar door de kleurvariant in geborsteld nikkel maakt het de kraan stoerder. 

Met tegels kun je diverse kanten op, het is maar net wat jou aanspreekt en hoe spannend je het wilt maken. Een witte basis is altijd goed, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een Portugese tegel met een mooie print op een accentmuur of misschien wel op de vloer? Of geen print, maar wel een tegel met een kleurtje? Wil je het iets rustiger houden, maar houd jij wel van net even wat anders? Dan is een geometrische tegel, zoals een hexagon of asymmetrische tegel ook erg mooi.

 

Badkamermeester Ron - Afspraken maken bij Baderie - Bespreek jouw Badkamerwensen met de Badkamer experts van Baderie

Laat vrijblijvend een badkamerontwerp maken door één van onze badkamermeesters.

Formulier aan het laden...