Strak design

Houd je van een pure, minimalistische stijl? De GROHE Cube kraan is een perfecte match met jouw stijl. Dankzij de heldere lijnen straalt de kraan een zekere rust uit. De kleur geborsteld nikkel geeft de kraan een opvallend tintje zonder dat deze te opvallend is. Zo behoudt de kraan een pure uitstraling.

grohe een
Eurocupe
grohe twee
grohe vier

Ben je nog niet zeker van jouw ideale GROHE match? Doe de StijlAnalyse en ontdek jouw stijl.

Doe de StijlAnalyse

Waar de kraan uit de Essence serie nog wat ronde vormen heeft, is de kraan uit de Eurocube serie, geïnspireerd op de strakke lijnen van een kubus, een stuk strakker van vorm. Een eenvoudig, maar krachtig ontwerp. De Eurocube kraan in de kleur hard graphite (donkergrijs) past dan ook perfect in een badkamer met een strak design. Met de doucheset en accessoires uit dezelfde serie creëer je een mooie eenheid. 

Combineer de kraan die je kiest met sobere kleuren om het geheel rustig te houden. Zo past een witte wastafel of een variant in betonlook erg goed in deze stijl. Je kunt ook op de vorm van het sanitair letten. Een strak gevormde wasbak versterkt de minimalistische uitstraling. Een lichte kleur tegel zorgt binnen deze stijl voor een rustige basis. Het gebruik van tegels in een geometrisch patroon kan een strak accent toevoegen aan de badkamer. Vul het geheel aan met strakke accessoires. Kies bijvoorbeeld voor zwart voor een mooi contrast. 

 

Badkamermeester Ron - Afspraken maken bij Baderie - Bespreek jouw Badkamerwensen met de Badkamer experts van Baderie

Laat vrijblijvend een badkamerontwerp maken door één van onze badkamermeesters.

Formulier aan het laden...