Geniet van het luxe hotelgevoel met GROHE Colors

Grohe Colors badkamer

Met kranen, douchesets en accessoires versterk je de stijl in je badkamer en creëer je dat luxe gevoel van een hotel. Welke stijl je voorkeur ook heeft, met GROHE is er altijd een kleur die past bij jouw wensen. Of je nu kiest voor de stijl van een Boutique hotel of juist heel modern, onze Badkamermeesters helpen je graag met de beste keuzes.

GroheColors
GroheColors
GroheColors
Douchekraan goud

Ben je nog niet zeker van jouw stijl? Doe dan onze Baderie StijlAnalyse en kom erachter welke GROHE Color kraan bij jou past.

Start StijlAnalyse

Eindeloze kleurvariatie

De GROHE Colors collection biedt een volledig assortiment aan badkamerkranen, douches en accessoires in diverse kleuren en afwerkingen. Kies uit kleuren als goud, zilver, rosé koper of donkergrijs en een glanzende of matte afwerking. De keuze is aan jou! Met deze ruime keuze uit kleuren vind je altijd een kleur die bij jouw badkamerstijl past. Met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van 10 kleuren en afwerkingen geeft GROHE Colors je talloze opties om jouw badkamer interieur aan te vullen. De Grohe Colors collectie bestaat uit een aantal opvallende kleuren zoals bijvoorbeeld: SuperSteel, Cool Sunrise, Warm Sunset en Hard Graphite.

GROHE kranen zijn zo gemaakt dat deze er over een paar decennia nog net zo schitterend uitzien als toen je ze voor het eerst zag. Het geheim ligt in de duurzame kwaliteit van de afwerking van het oppervlak. GROHE maakt gebruik van geavanceerde technologie om afwerkingen van ongekende kwaliteit te garanderen. Het proces van fysische dampafzetting (physical vapour deposition, PVD) zorgt ervoor dat de glanzende of mat geborstelde afwerking drie keer zo hard wordt. De afwerking is bovendien tien keer zo krasbestendig, zodat deze letterlijk een leven lang meegaat.

GROHE gouden kraan
GROHE zilveren kraan
GROHE gouden kraan

Luxe hotelbadkamer

De gekleurde producten zijn in een aantal verschillende stijlen beschikbaar, waardoor er altijd wel een gekleurde kraan, doucheset of badkameraccessoire is die bij jouw stijl past. Als je jouw badkamer wilt omtoveren in een luxe hotelbadkamer, kun je kiezen voor de elegante GROHE Essence kranen in de kleur Cool Sunrise of Warm Sunset. Combineer de kranen met diepe kleuren als koningsblauw of donkergroen.

Wil je meer weten over de Boutique Chic trend? Lees dan ook deze blog eens. 

GroheColors2
GroheColors
GroheColors3

Gerelateerde artikelen