Badkamertrend Boutique Chic

luxe, elegantie en romantiek

De sfeer van een mondiaal hotel vertalen naar jouw eigen badkamer? Dat kan met de badkamertrend Boutique Chic. In deze trend doet alles luxe, chic en rijk aan, net als in een hotel. Van kleuren tot materialen en van elegante lijnen tot bijzondere details in bijvoorbeeld de accessoires. Boutique Chic spreekt tot de verbeelding als het gaat om luxe badkamer design.

Natura 4000

Luxe badkamers

Een boutique hotel is een middelgroot hotel, dat niet valt onder een keten en is op een heel persoonlijke, stijlvolle manier ingericht. In een boutique hotel vind je geen standaardinrichting, maar een uniek, zorgvuldig uitgekozen interieur. Alle zorg die eraan besteed wordt, voel je gewoon. En diezelfde zorg wil jij ook besteden aan je nieuwe luxe, moderne badkamer.

Met het badmeubel van Primabad ziet je badkamer er meteen erg chic uit. De diepe donkere kleur in combinatie met het kwalitatief hoogwaardige materiaal zorgen voor een luxe gevoel. Combineer het meubel met (rosé)goudkleurige kranen en het badmeubel is helemaal Boutique Chic.

Primabad Get Up
Primabad
Primabad Get Up 1200

Diepe kleuren

De kleuren die horen bij Boutique Chic zijn best uiteenlopend, maar ze hebben een ding gemeen: het zijn stuk voor stuk diepe, rijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan tinten als petrol, donkergroen en donkerblauw. Ook een bruine badkamer behoort tot de opties, mits het mooi, diep, warm donkerbruin is. Hierbij hoef je niet voor een tint te kiezen: kleuren mogen met elkaar worden gecombineerd. Je kunt ook voor een accentkleur kiezen, zoals matzwart. Bij een waskom of een designkraan bijvoorbeeld.

V&B
Marbles
image
image4

Past de Boutique Chic trend helemaal bij jou? Maak een afspraak en laat je adviseren door één van onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Romantiek

Om die intensiteit wat te ‘verlichten’ vind je bij Boutique Chic ook heel veel roze terug. Lieflijk en romantisch (oud) roze bijvoorbeeld, alsof je elke dag een weekendje weg bent. Maar dan in je eigen badkamer. Heel mooi is het als verschillende roze-tinten met elkaar combineert worden. Ook op het gebied van materialen en structuren is luxe het toverwoord. Denk aan goud, roségoud en koper. Gouden badkameraccessoires zijn het sowieso helemaal. Ook rookglas, bijvoorbeeld in een lamp of douchewand, of een glazen tussenwand met een structuur passen hier perfect bij.

Zo passen de Natura 4000 glazen douchewanden van Sealskin perfect in een Boutique Chic badkamer. De nieuwe pearl-kleuren copper pearl en brass pearl zorgen voor een romantische badkamer. Maak het plaatje compleet en combineer je douchewand in één van de pearl-kleuren met de GROHE Colors kranen in de kleuren rosékoper of -goud.

Sealskin 4000
Natura 4000
GROHE Essence
Grohe Essence

Ben je er nog niet uit of deze trend bij je past? Bekijk hier meer badkamertrends.

Meer badkamertrends

Uitgesproken tegels

Op het gebied van vloer- en wandbekleding zien we de prachtigste (hoogglans) reliëf tegels en zelfs marmer. De vormen en lijnen zijn geïnspireerd op de populaire art decostijl uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Veel strakke, dunne lijnen, gecombineerd met gebogen vormen zorgen voor een heel speciaal effect. Rond en ovaal wordt naar hartelust met elkaar gecombineerd. Wil jij een ronde of toch een ovale spiegel? Wat je ook kiest, als alles tot in detail perfectie uitstraalt, is je nieuwe badkamer straks goud waard.

image
image
image