Creëer een complete badkamer vanuit jouw GROHE Perfect Match

Heb je de GROHE kraan gevonden die perfect bij jouw stijl matcht? Dan is dat een mooi uitgangspunt voor het creëren van een complete badkamer. Onze Badkamermeesters helpen je graag bij het maken van een badkamerontwerp. Hierbij maken we gebruik van onze favoriete merken. GROHE heeft prachtige douchesets en accessoires die perfect bij jouw GROHE kraan passen. Zo kun je jouw stijlvoorkeur tot uiting laten komen in een GROHE kraan en aanvullen met een doucheset en accessoires in dezelfde stijl. 

 

Aangesneden
Aangesneden 1
Aangesneden 3

Onze Baderie-adviseur helpt je graag bij het samenstellen van jouw persoonlijke badkamer. We combineren jouw GROHE favorieten met bijpassende tegels, meubels en sanitair. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en jouw stijl en combineren we functionaliteit en uitstraling tot jouw ideale badkamer.

 

Grohe kraan 3
Grohe kraan
Grohe kraan
Complete badkamer

Ben je nog niet zeker van jouw ideale GROHE match? Vraag dan het Baderie inspiratiemagazine aan voor nog meer inspiratie en GROHE producten.

Inspiratiemagazine aanvragen

Eén van de belangrijkste elementen in een badkamer is de douche. Een plek om je op te frissen, wakker te worden en te ontspannen. Creëer rust en eenheid door te kiezen voor een doucheset die qua stijl, vorm en kleur perfect matcht met de kraan die bij jouw stijlprofiel past. GROHE heeft heerlijke regendouches om uit te kiezen, zodat de doucheset qua stijl én wensen bij jouw badkamer past. 

 

Spreekt het merk Grohe jou ook zo aan?

Fontein

Om het plaatje helemaal compleet te maken zijn er ook GROHE accessoires in dezelfde stijl verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een closetrolhouder, handdoekhouder of bedieningspaneel. Zo komt de stijl overal in de badkamer weer terug

Bij Baderie helpen we je graag met het ontwerpen van een complete badkamer die aansluit op jouw GROHE Perfect Match kraan. Meedenken doen onze Badkamermeesters namelijk het allerliefst. Met hun jarenlange ervaring en ruime kennis helpen ze jouw ideeën vorm te geven. 

 

Badkamermeester Ron - Afspraken maken bij Baderie - Bespreek jouw Badkamerwensen met de Badkamer experts van Baderie

Heb jij de perfect match gevonden? Onze badkameradviseurs helpen je graag om jouw perfect match naar een volledig badkamerontwerp te vertalen.

Formulier aan het laden...
Foto 5
Foto 1
Foto 2
Foto 3

Weet je nog niet welke perfect match bij jou past? Doe de StijlAnalyse van Baderie en ontdek jouw stijl.

Start StijlAnalyse
Voor iedere stijl een Grohe kraan

Voor iedere stijl een Grohe kraan