Douchewanden passend bij jouw stijl

Sealskin Duka Optix

De Duka Optix douchewanden- en deuren van Sealskin zijn opvallend onopvallend. De douchedeuren uit deze serie passen in elke stijl badkamer. Maar ook als scheidingswand tussen slaap- en badkamer of tussen slaapkamer en de inloopkast kan een Duka Optix douchewand of -deur een perfecte oplossing vormen.

Sealskin douchespecialist

Als specialist op het gebied van douches staat Sealskin bekend om doordacht design, slimme functionaliteit, en oog voor detail. Daardoor worden doucheruimtes aantrekkelijk, aangenaam in gebruik én gemakkelijk te installeren en te onderhouden. De hoogwaardige kwaliteitsdouches zorgen voor jarenlang probleemloos doucheplezier.

Douchewand op maat

De Sealskin douchewand-serie optix wordt helemaal op maat gemaakt. De profielloze glazen scheidingswand voldoet aan al jouw wensen. Sealskin biedt je alle vrijheid om de douche of toegangsdeur te creëren zoals jij het wilt. Kies je model, type glas, kleur en greep. Of je nu kiest voor een knop, grote handgreep of de meest minimalistische variant, een ronde of juist rechthoekige greepuitsparing in het glas. Er is altijd wel een douchewand voor jouw project.

Sealskin Duka Optix 700
Sealskin Duka Optix 700
Sealskin Duka Optix 700 zijdeur
Sealskin Duka Optix 600 zijdeur

Welke douchedeur past het beste bij jouw badkamer? Maak een afspraak met onze badkamermeester.

Maak een afspraak

Hygiënische keuze

Door het minimalistische karakter, zonder afdichtprofielen, is de Sealskin Duka Optix vrij van randjes waar vuil zich kunnen ophopen. Het hoogwaardige glas kan worden voorzien van een innovatieve Sealglas bescherming, waardoor het water soepel van de wand stroomt en er minder kalkafzetting achter zal blijven

Gerelateerde artikelen