De stijl van Arjan is strak design

Dit is de stijl van Arjan

De stijl van Arjan is strak design. Arjan is een man met oog voor design en is een aanhanger van de denkwijze ‘less is more’. Dit resulteert in een interieur met strakke lijnen en dat heeft hij natuurlijk ook doorgetrokken tot in de badkamer. De keuze voor design-sanitair van hoge kwaliteit, gecombineerd met stijlvolle kranen is makkelijk te maken. En ook een strakke designbadkamer is pas écht af wanneer je een opvallende spiegel aan het geheel hebt toegevoegd.

Sealskin Dukla Optix douchedeuren

De Duka Optix douchewanden- en deuren van Sealskin zijn opvallend onopvallend. De douchedeuren uit deze serie passen in elke stijl badkamer. Maar ook als scheidingswand tussen slaap- en badkamer of tussen slaapkamer en de inloopkast kan een Sealskin optix douchewand of -deur een perfecte oplossing vormen.

SealskinDuka

Wil je meer weten over Sealskin? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Duravit Tulum kranenserie

Een strak badkamerontwerp wil niet zeggen dat alles recht en hoekig moet zijn. Dat bewijst Duravit met de serie Tulum. In deze kranenserie wordt iconisch design met eenvoudige elegantie gecombineerd. Daardoor ontstaat er, dankzij het uit één stuk gevormde kraanlichaam en uitloop, een uniek vormgegeven kraanlijn.

Bekijk de iconische Duravit Tulum kranenserie

 

Tulum
Tulum2
Tulum3

LoooX Black Line Oval spiegels

In geen enkele badkamer mag een spiegel ontbreken. Zeker niet in een badkamer met een strak design. Daarvoor heeft LoooX nu een speciale serie op de markt gebracht. De Black Line Oval spiegels van LoooX kun je perfect toepassen in jouw moderne badkamer. Door de uitgebreide mogelijkheden aan afmetingen, verlichting en verwarming vindt je altijd een spiegel die bij je past.

Black line oval
Black line oval 2
Black line oval 3
Black line oval 4

Welke LoooX Black Line Oval spiegel past bij jou?

Lees meer

AXOR One kranen

De serie AXOR One zorgt voor tijdloos design in elke badkamer. De kranenserie wordt gekenmerkt door de essentie van eenvoud. Deze elementaire badkamercollectie is een fraaie combinatie van elegant lijnenspel met de laatste hoogwaardige technieken. De serie is beschikbaar in de standaard kleuren chroom en matzwart, maar ook in 15 AXOR FinishPlus-oppervlakken.

Axor one

Kies jouw AXOR One kraan

Lees meer

Gerelateerde artikelen