Elegante kranen met een iconisch design

Duravit Tulum wastafelkraan

Een strak badkamerontwerp wil niet zeggen dat alles recht en hoekig moet zijn. Dat bewijst Duravit met de serie Tulum. In deze kranenserie wordt iconisch design met eenvoudige elegantie gecombineerd. Daardoor ontstaat er, dankzij het uit één stuk gevormde kraanlichaam en uitloop, een uniek vormgegeven kraanlijn.

Vele combinaties mogelijk

Door het opvallende, maar tevens rustig en elegant ogende ontwerp is het mogelijk de Duravit Tulum overal mee te combineren. De kraanserie is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, waardoor er voor elke kraanpositie wel een model verkrijgbaar is. Bovendien is de kraan uitgevoerd in een klassieke chroomlook of in een modieuze matzwarte kleur, waardoor een persoonlijk badkamerdesign mogelijk wordt.

Moderne vorm, moderne techniek

De Duravit-serie Tulum valt niet alleen op door de moderne vormgeving, ook de techniek van de kranenserie is van topkwaliteit. Dankzij de AirPlus-technologie wordt er lucht aan de waterstraal toegevoegd, waardoor de straal aangenaam vol aanvoelt. De HeatLock-functie beperkt de temperatuur en beschermt tegen verbranding bij contact. Optioneel kunnen de wastafelkranen ook worden uitgerust met een energiebesparende functie.

Duravit Tulum
Duravit Tulum 2
Duravit Tulum wastafelkraan
Duravit Tulum wastafelkraan

Wil je weten welke Tulum kraan perfect in jouw badkamer past?

Maak een afspraak

Maak jouw badkamer af

De Duravit Tulum-serie bestaat niet alleen uit badkamerkranen, maar omvat ook een serie douche- en badkranen. Door de verschillende kranen op elkaar af te stemmen ontstaat er een sierlijke eenheid in de badkamer. De fraai vormgegeven inbouwkranen zijn voorzien van ronde en vierkante rozetten en vormen zo een perfect samenspel met de hendel en de uitloop. Ook bijpassende handdouches en douchekoppen in verschillende maten en designvarianten in rond of rechthoekig, behoren ook staafhanddouches tot het assortiment.

Gerelateerde artikelen