Tijdloos design met de AXOR One kranen

AXOR one badkamer

De serie AXOR One zorgt voor tijdloos design in elke badkamer. De kranenserie wordt gekenmerkt door de essentie van eenvoud. Deze elementaire badkamercollectie is een combinatie van elegant lijnenspel met de laatste hoogwaardige technieken. De serie is beschikbaar in de standaard kleuren chroom en matzwart, maar ook in vijftien AXOR FinishPlus-oppervlakken.

Toonbeeld van elegantie

De AXOR One-kranenserie is door het ranke lijnenspel een toonbeeld van elegantie. Door een nieuw ontworpen binnenwerk werd het mogelijk om een opvallend vlakke handgreep te maken. Door de geïntegreerde straalvormer werd een licht toelopende uitloop mogelijk, waardoor een slanker ogende kraan gemaakt werd.

Omvangrijk assortiment

Naast de 17 verschillende afwerkingen is de AXOR One-serie verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogten, terwijl je ook nog eens kunt kiezen uit mengkranen in één-, twee of driegats uitvoeringen. Of misschien past een wandgemonteerde wastafelkraan wel beter in jouw moderne badkamer.

Axor one
AXOR One wastafelkraan
Axor one wastafelkraan
Staande badkraan

Benieuwd naar welke AXOR One kraan perfect bij jouw badkamer past? Laat je adviseren door

Maak nu een afspraak

All-in-one doucheset

In het uitgebreide AXOR One-assortiment is ook een showerpipe met geïntegreerde wandaansluiting opgenomen. Deze all-in-one combinatie met hoofddouche, handdouche en douchestang geeft de douche een strakke uitstraling. Door de straalsoorten Rain en PowderRain en de ultra precieze controle van de watertemperatuur en hoeveelheid is een douche-ervaring op maat mogelijk. 

Intuïtieve bediening

De kranen uit de AXOR One-serie zijn voorzien van een nieuwe en intuïtieve bediening, waardoor je ook nog eens water kunt besparen! De mechanische mengkraangrepen zijn voorzien van Select-technologie, waardoor een nieuwe manier van interactie mogelijk is geworden. Door de greep gewoon omlaag te duwen, wordt het water aan- of uitgezet. Door de hendel rechtsom te draaien wordt de temperatuur verhoogd. Eenvoudig, intuïtief en precies!

Gerelateerde artikelen