De perfecte spiegel voor jouw moderne badkamer

LoooX black line

In geen enkele badkamer mag een spiegel ontbreken. Zeker niet in een badkamer met een strak design, een stoere spiegel kan deze stijl namelijk versterken. De Black Line Oval spiegels van LoooX kun je perfect toepassen in jouw moderne badkamer. Door de uitgebreide mogelijkheden aan afmetingen, verlichting en verwarming vindt je altijd een spiegel die bij je past.

Strak maar zacht

Een strak ontwerp betekent niet altijd harde rechte lijnen en scherpe hoeken. Ook een ovalen vorm kan perfect in de moderne badkamer geïntegreerd worden. De Black Line Oval spiegel van LoooX heeft een strak ontwerp door de ovale vorm en het matzwarte kader. Deze zowel elegant als stoer ogende spiegelserie is verkrijgbaar in verschillende maten, voorzien van indirecte CCT-verlichting en kan door middel van een afstandsbediening bediend worden. 

Verschillende vormen

De omvangrijke Mirror Collection van LoooX bestaat uit een aantal verschillende sub-series. Zo krijg je bij de keuze voor de Rectangle een rechthoekige spiegel, die door de afgeronde hoeken een moderne en zachte aanvulling op jouw badkamerinterieur is. Bij de sub-serie Round kies je voor een van een wit of zwart frame omrande ronde spiegel. Beide sub-series kennen spiegels in verschillende afmetingen, waardoor er zeker eentje te vinden is voor jouw. badkamer.

LoooX black line
LoooX retangle
LoooX black line oval
LoooX white line round

Benieuwd naar welke LoooX spiegel het beste in jouw badkamer past?

Maak een afspraak

Maatwerk mogelijk

Naast de standaardvoorzieningen van een spiegel, zoals verlichting en spiegelverwarming, kan het zijn dat je op zoek bent naar een spiegel in een van de standaard afwijkende maat. Ook dan ben je bij LoooX aan het goede adres. Dankzij hun optie voor maatwerk kunnen ze aan bijna elke vraag voor een badkamerspiegel voldoen. Vraag bij jouw Baderie-specialist naar de mogelijkheden. 

Gerelateerde artikelen