De stijl van Iris is Expressief Trendy

Dit is de stijl van Iris

De stijl van Iris is expressief trendy. De creatieve Iris is altijd op zoek naar inspiratie voor haar nieuwe creaties en kan deze overal vinden. Het innovatieve wil ze ook terug vinden in haar badkamer. En koos daarom voor sterke contrasten in zowel stijl als kleur: een opvallend badkamermeubel, een strak vormgegeven opzetkom met een contrasterende wastafelkraan en een moderne radiator. Daarmee creëerde ze een eenheid die een uiting is van haar persoonlijke smaak.

 

Duravit Cape Cod

Voor het badmeubel koos Iris voor een origineel ontwerp met een tijdloos moderne uitstraling. De badkamermeubels uit de Duravit-serie Cape Cod zorgen voor een fraaie fusie van materialen en vormgeving. Daardoor staat er een zeer elegant meubel met een opvallend ontwerp. Deze combinatie maakt een individuele badkamerinrichting mogelijk en vormt een fraaie basis voor een trendy badkamer. De serie bestaat verder nog uit een elegante, geraffineerd vormgegeven spiegel en een spectaculair bad met organische vormen.

 

Duravit Cape Cod

Wil je meer weten over Duravit? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Villeroy & Boch Artis opzetkommen

De blikvangers in de badkamer zijn de opzetkommen uit de Villeroy & Boch-serie Artis. Deze serie biedt decoratieve opzetwastafels met bijzonder dunne wanden. Door de speciale combinatie van natuurlijke grondstoffen heeft Villeroy & Boch een wastafel gecreëerd met een hoge materiaalsterkte dat goed bestand is tegen hitte en kou. Bovendien had Iris een ruime keuze: de serie omvat vier vormen en negen kleuren. In combinatie met een gekleurde wastafelkraan ontstaat er daardoor een spannende combinatie.

 

VenB Artis oranje
VenB artis blauw
VenB artis roze
VenB Artis geel

Wil je meer weten over Villeroy & Boch? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Hotbath Cobber gekleurde kranen

Het contrast tussen de stijlvolle opzetkommen en de fraaie gekleurde kranen van Hotbath Cobber zorgt voor een interessant spanningsveld. Dankzij de ruime keuze uit 15 verschillende kleuren en uitvoeringen met een rechte of gebogen uitloop wist Iris zeker dat ze de juiste keuze kon maken. De trendy designkraan is bovendien te combineren met een doucheset en verschillende accessoires, waardoor er een unieke eenheid te creëren is. Zo brengt de keuze voor de wastafelkraan een contrast in de badkamer, maar brengt het -door de combinatie met de andere Cobber-producten- ook een zekere harmonie in de ruimte.

 

Hotbath Cobber

Wil je meer weten over Hotbath? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Instamat Serie T designradiatoren

Ook de verwarming in de Iris’ badkamer is nét een tikkeltje anders. En bovendien praktisch. Een praktische radiator? Jazeker! De Instamat Serie T designradiatoren geven niet alleen comfortabele warmte af, maar hebben ook de mogelijkheid om een opbergfunctie te krijgen. Een legkast, ophangplek voor handdoek of badjas of een ruim planchet voor de badkamerbenodigdheden. De traditionele wandradiator is omgevormd tot een blikvanger en een veelzijdig meubel. Bovendien koos Iris milieubewust voor een radiator die gemaakt is van recyclebaar aluminium en bovendien een hoge warmte-overdracht biedt.

 

Instamat Serie T

Wil je meer weten over Instamat? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Gerelateerde artikelen