Maak kennis met dé poplairste kranen serie van Hotbath

Hotbath Cobber

Wie op zoek is naar een kleurrijke kraan kan niet om de Cobber-serie van Hotbath heen. Deze serie bestaat namelijk uit trendy designkranen waarin vorm, innovatie en kleur samenkomen. Niet voor niets is Cobber dé populairste kranenserie van Hotbath.

 

Unieke kleuren

De kranen uit de Cobber-lijn zijn in maar liefst vijftien kleuren verkrijgbaar. Je hebt de keuze tussen tijdloze kleuren, zoals chroom of geborsteld nikkel, trendy kleuren, zoals zwart of matwit, of voor echt iets bijzonders zoals geborsteld messing of één van de prachtige living colours. Deze kranen zijn afgewerkt zonder oppervlaktebescherming, waardoor de kleur door aanrakingen en invloeden van buitenaf op een natuurlijke wijze verandert.

 

Hotbath Cobber RoseGold
Hotbath Cobber inbouwkraan
Hotbath Cobber RoseGold inbouwkraan
Hotbath Cobber badkraan

Wil je weten welke Hotbath Cobber bij jouw badkamer past? Laat je adviseren door een badkamermeester!

Maak een afspraak

Omvangrijke serie

In het kranenassortiment van Hotbath Cobber vind je zeker een kraan die in jouw badkamer of toiletruimte op zijn plek is. Je hebt de keuze uit drie verschillende hoogtes (fonteinkraan, wastafelkraan en high riser) ieder met de mogelijkheid van een rechte of gebogen uitloop. Én dat allemaal in vijftien verschillende kleuren!

 

Combineer met andere douche-onderdelen

Natuurlijk is een badkamer met alleen een wastafelkraan nog niet compleet. Hotbath heeft een omvangrijke serie bijpassende douche-producten. Kies bijvoorbeeld voor een fraaie stortdoucheset met een hoofddouche van 20 cm een handdouche en een doucheslang van 150 cm. Natuurlijk is deze stortdoucheset in dezelfde vijftien kleuren verkrijgbaar!

 

 

Hotbath Cobber
Hotbath Cobber 2
Hotbath Cobber 3

Gerelateerde artikelen