Breng kleur en vorm samen met deze opzetkommen

Villeroy & Boch Artis

Het assortiment opzetkommen uit de serie Artis van Villeroy & Boch brengt vorm en kleur samen. Door het uitgebreide kleurenpalet wordt het mogelijk om een persoonlijke touch in de badkamer aan te brengen. Combineer dat met één van de unieke vormen van de Artis-opzetkommen en je hebt een unieke persoonlijke badkamer.

 

Kleur naar smaak

Dankzij het uit negen kleuren bestaande palet van Artis is het erg eenvoudig om jouw badkamer individueel vorm te geven. De schitterende BiColour-look zorgt voor mooie kleuraccenten of wordt onderdeel van het kleurconcept van de badkamer. Bovendien omvat de serie twee tinten wit voor subtiele accenten.

Vormen

De fraai gekleurde opzetwastafels accentueren dankzij de dunne buitenwanden op effectieve wijze. Door het BiColour-design wordt het wit van het binnenoppervlak via een dunne omlopende rand gecombineerd met het gekleurde buitenoppervlak. Dit zorgt voor een esthetisch fraai ogende combinatie. Bovendien is de wastafel verrassend functioneel: door de wastafeldiepte van 10 cm is deze geschikt voor wassen en scheren.

 

V&B Artis roze
VenB Artis geel
VenB Artis oranje
VenB Artis blauw

Welke opzetkom past goed in jouw badkamer? Laat je adviseren door een badkamermeester!

Maak een afspraak

Hoogwaardige innovatieve grondstoffen

Door het innovatieve materiaal TitanCeram is een indrukwekkend precieze vormentaal met scherp getekende randen en unieke subtiele vormen mogelijk. Bovendien bestaat het een materiaal uit natuurlijke grondstoffen (zoals veldspaat, kwarts en klei) met een hoge materiaalsterkte, waardoor de waskommen zeer goed tegen hitte en kou bestand zijn.

 

Gerelateerde artikelen