Breng de natuur in je badkamer

Duravit Cape Cod

Met de badkamer-serie Cape Cod heeft Duravit de barrière tussen buiten en binnen geslecht. De fraaie serie maakt de natuur -dankzij organische vormen en authentieke materialen als massief hout en warme keramiek- onderdeel van de badkamer. Daardoor is de badkamer nu een plaats voor verfrissing van zowel lichaam als geest.

 

Cape Cod, Massachusetts

Voor deze serie heeft ontwerper Philippe Starck zich laten inspireren door de gelijknamige regio. De aan de oostkust van de Verenigde Staten gelegen schiereiland biedt ongekende flair. De streek kenmerkt zich door kilometerslange zandstranden, kristalhelder water en ongerepte natuur. Een fantastische inspiratie voor het ontwerpen van een nieuwe badkamerserie!

 

Duravit Cape Cod wastafel

Modern ontwerp met tijdloze uitstraling

De badkamer-serie Cape Cod is een combinatie van een origineel ontwerp met een tijdloos moderne uitstraling. Door de flexibiliteit van de materialen was het mogelijk om buiten de gebaande paden te denken en organische lijnen in elk van de badkameronderdelen te brengen.

 

Hoogwaardige materialen

In deze nieuwe serie worden materiaal en vorm verbonden tot een nieuwe eenheid. De opzetschalen zijn gemaakt van DuraCeram® en hebben een extreem dunne randen van niet meer dan 5 mm dik. De baden zijn gemaakt van DuraSolid, waardoor organische vormen met zachte rondingen. Beide materialen zorgen voor hoogst elegante en tegelijk kwalitatief hoogwaardig, robuust en eenvoudig schoon te houden sanitair.

 

Duravit Cape Cod
Duravit Cape cod btw

Spiegeltje aan de wand

Naast het traditionele sanitair omvat de fraaie serie ook een elegante en geraffineerd vormgegeven spiegel. De doorlopende LED-verlichting zorgt voor een perfecte belichting en aangename sfeer in de badkamer. Dankzij de afmetingen van de spiegel (1106 x 766 mm) kan deze zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.

 

Combineer naar hartelust

Afhankelijk van de uitvoering van de wasplaats van Cape Cod vormen de toilette en bidets uit de Duravit-series Starck 1, Starck 2 en ME by Starck een sfeervolle toevoeging. Zo is het heel eenvoudig om een volledige badkamer op het hoogste esthetische niveau te creëren.

 

Gerelateerde artikelen