Functionaliteit en design in één radiator

Instamat Serie T geel

Een Serie T-designradiator van Instamat valt op door de veelzijdigheid van de radiator. Het is namelijk een functioneel meubel dat in iedere ruimte in huis past. De radiator is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en gaat dankzij het onopvallende ontwerp perfect op in het interieur, of dat nu in de badkamer, de gang, de keuken of de woonkamer is.

Veelzijdig in vorm en indeling

De radiatoren uit de lijn Serie T zijn leverbaar in verschillende lengte- en hoogtematen. Daarnaast kun je kiezen uit radiatoren die horizontaal of verticaal te monteren zijn. De herkenbaarheid van een radiator is verdwenen en het ontwerp gaat op in het interieur. Dat zorgt er voor dat de designradiatoren niet alleen geschikt zijn voor de badkamer, maar ook voor andere ruimtes in huis. 

 

Instamat Serie T
Instamat Serie T
Instamat Serie T bad
Instamat Serie T

Wil je weten welke radiator bij jou past? Laat je adviseren door een badkamermeester!

Maak een afspraak

Praktisch en persoonlijk

Een Serie T-radiator kenmerkt zich door een optimale combinatie tussen warmte, design en functionaliteit. De aluminium radiator is voorzien van een poeder-epoxylaag en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er kan gekozen worden voor radiatoren met diverse specificaties. Zo is er een variant met uitsparingen aan de achterkant, zodat het de mogelijkheid biedt om handdoeken op te hangen. Door toepassing van verschillende accessoires ontstaat er tevens de mogelijkheid om de radiator te personaliseren.

 

Instamat serie T
Instamat serie T

Elektrisch verwarmen

De Serie T-radiator is ook beschikbaar in een elektrische variant. Deze uitvoering is in dit geval bedoeld als plaatselijke bijverwarming, een handdoekwarmer of als onderdeel van een centraal geregeld verwarmingssysteem. Optioneel kan er worden gekozen voor een programmeerbare thermostaat met een RF-ontvanger, waardoor de radiator als hoofdverwarming te gebruiken is. 

 

Gerelateerde artikelen