5 x trendy badkamerstijlen

Woonmaand bij Baderie
  • Woonmaand bij Baderie
Solid Ground Luxury
Complete badkamer
Oppervlakte:
1m2

Het herfstseizoen is begonnen, en wat is er nu fijner dan de tijd thuis doorbrengen? Vooral in deze tijd van het jaar willen we dat ons interieur ons omhult als een warme deken. Een essentieel element om te overwegen is balans! Het is van groot belang om jouw interieurstijl door te trekken naar alle kamers in huis. Op die manier creëer je een gevoel van rust en harmonie in je woning. Om je een duwtje in de juiste richting te geven, presenteren we je hier 5 trendy badkamerstijlen, want het is woonmaand bij Baderie.  

Floral Flood

Voor wie houdt van vloeiende lijnen is de trend Floral Flood het helemaal. Zachte tinten en organische vormen voeren de boventoon en zorgen voor een ontspannen badkamerervaring. 

Opvallend en toch subtiel in deze meubelopstelling is het bloempatroon op de grote wandtegels van Del Conca, dat direct zorgt voor een betoverende, natuurlijke sfeer. Harmonieus daarbij aansluitend is het zorgvuldig vormgegeven badkamermeubel van Detremmerie, dat is ontworpen in samenwerking met vtwonen. Met fraaie, afgeronde hoeken en zachte, zandachtige tinten zorgt dit meubel uit de serie Soft voor de ultieme warme sfeer. Uit dezelfde serie komen de riante spiegel en zelfs het rimless wandcloset met soft close. De spiegel is voorzien van een geïntegreerd schap, ook in die prachtige zandtint, en zorgt voor zacht, indirect licht. En dan zijn er in deze badkamer nog allerlei mooie details. Wat dacht je van de strak vormgegeven wastafelkraan Archie, van het vooruitstrevende merk Hotbath? En zie je de bedieningsplaat van Geberit bij het closet? Zowel kraan als drukplaat zijn van geborsteld rvs, wat nét even een pittige toevoeging geeft aan deze badkamer. 

Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Ontdek dé trendbadkamer van 2024

  • Modern chic
Natural Chique Line; trendbadkamer 2024