Toiletmeubel

Natuurlijk wil je het kleinste kamertje ook tot een stijlvol geheel maken. Naast een fraai toilet heb je een bijpassende wastafel. En niet te vergeten een uiterst praktisch toiletmeubel.

 

Baderie - toiletspiegel

Net als bij wastafels voor in de badkamer, zijn de fonteinen die in het toilet geplaatst worden in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het ‘normale witte keramiek’ wordt echter ook geleverd met verschillende hoogwaardige afwerkingen. Daarnaast kun je kiezen voor fonteinen van natuursteen zoals marmer of graniet.

Afwerking op maat

Om de toiletwastafel fraai af te werken, is een bijpassende onderkast een goede keuze. Jouw Badkamermeester zorgt ervoor dat het toiletmeubel ook echt bij het fonteintje past. Het is zelfs mogelijk om een maatwerk toiletmeubel te laten maken!

 

Opbergruimte

Een toiletmeubel naast een verfraaiende functie -het onttrekt die ontsierende sifon aan het oog- ook een praktische element. Je kunt er natuurlijk prachtig de gastendoekjes of de zeepjes in opbergen. Deze toiletbenodigdheden worden verborgen achter  een deurtje, dat dankzij de softclose functionaliteit op een geruisloze manier dicht gaat.

 

Wil je nog meer inspiratie?

Vraag het inspiratiemagazine aan

Alle bekende merken

Natuurlijk werken we bij Baderie alleen met gerenommeerde merken om jouw nieuwe toiletruimte mee op te bouwen. Ons uitgebreide assortiment badkamerventilatie bestaat onder meer uit Villeroy & Boch, Duravit, Thebalux, Detremmerie, Primabad, LoooX en natuurlijk ons eigen Baderie-merk. Samen met jouw Badkamermeester vind je altijd het meest geschikte toiletmeubel!

Ron - Badkamermeester Baderie Woerden

Wil je meer weten over toiletmeubels? Maak een afspraak met één van onze badkamermeesters.

Formulier aan het laden...