Inbouwbaden

Wanneer je een comfortabel ligbad in de badkamer wilt, dan is een inbouwbad de meest praktische keuze. Dankzij een fraai afgewerkte ombouw maakt het bad écht onderdeel uit van de hele badkamer

 

Bette

Een inbouwbad is de meest voorkomende uitvoering van een ligbad. Een fraaie betegelde ombouw zorgt ervoor dat het inbouwbad een eenheid vormt met de rest van de badkamer, de wandtegels kunnen fraai doorlopen op de ombouw. Je kunt er echter ook voor kiezen om voor een ander soort tegels te kiezen, zodat er meer de nadruk op het inbouwbad wordt gelegd.

Tip: wanneer je de ombouw met een tegel met houtlook bekleed, krijg het bad een extra luxe uitstraling.

Vormen baden

Tegenwoordig zijn er baden verkrijgbaar in verschillende vormen. En elke vorm brengt een eigen sfeer in de badkamer. Rechthoekig, ovaal, rond of assymetrisch, elke vorm heeft zo zijn specifieke voordelen. Bekijk eens onze verschillende vormen baden.

 

Meer inspiratie nodig?

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Materialen bad

Werden ouderwetse baden vooral van geëmailleerd staal of kunststof gemaakt, tegenwoordig is er veel meer mogelijk. De moderne materialen zijn vaak krasvaster en hygiënischer dan de traditionele materialen. Ook is het daarmee mogelijk baden in om afwijkende vormen te gieten.

 

Alle bekende merken

Natuurlijk werken we bij Baderie alleen met gerenommeerde merken om jouw nieuwe toiletruimte mee op te bouwen. Ons uitgebreide assortiment baden bestaat onder meer uit Villeroy & Boch, Duravit, Thebalux, Detremmerie, Primabad en natuurlijk ons eigen Baderie-merk. Samen met jouw Badkamermeester vind je altijd het meest geschikte bad!

 

Ron - Badkamermeester Baderie Woerden

Wil je meer weten over inbouwbaden? Maak een afspraak met één van onze Badkamermeesters

Formulier aan het laden...