Organiseer je badkamer met de 'KonMari' methode

Keuco Trendbadkamer

Stap de zomer in met een georganiseerde badkamer! Het seizoen waarin we de kriebels krijgen om op te ruimen. Ontdek hoe de 'KonMari' methode van Marie Kondo je kan inspireren om je badkamer om te toveren tot een oase van rust en harmonie. Wij helpen jou graag een handje! 

 

Marie Kondo 

Stel je voor dat je 's ochtends de badkamer binnenstapt en alles om je heen straalt van netheid en rust. Geen rondslingerende handdoeken, geen overvolle kastjes en geen rommelige laden. In plaats daarvan zie je een oase van sereniteit en perfecte organisatie. Dit is precies waar de 'KonMari' methode van Marie Kondo over gaat.

Pas de principes van 'KonMari' toe en creëer een functionele en serene plek vol welzijn. Maak bewuste keuzes in wat je behoudt en loslaat. Ga die eeuwige rommellade aan, ruim op met aandacht en creëer een badkamer die je elke dag verwelkomt met rust. Wij helpen jou graag een handje met handige opbergmogelijkheden! 

 

 

Geberit opbergsystemen

Terwijl we ons laten inspireren door de opruimprincipes van Marie Kondo, kunnen we niet anders dan denken aan de perfecte opbergruimte voor onze badkamers. En hier komt het modulaire opbergsysteem van Geberit om de hoek kijken.

Bij Geberit begrijpen ze dat de visuele harmonie van een badkamer niet alleen afhangt van de esthetiek van de wastafel en de wastafelonderkast, maar ook van de innerlijke perfectie. Een prachtig voorbeeld hiervan is de lade-indeler in de kleur mystiek eiken, een optionele toevoeging aan de lade. 

Geberit opbergsysteem
Geberit lade
Geberit lade
Geberit nog een lade

Vraag ons gratis magazine aan voor nog meer opberginspiratie

Gratis aanvragen

LoooX Wooden solutions

Nog een perfect voorbeeld is de Silestone collectie van Looox. Met hun slimme opbergoplossingen die perfect passen bij de filosofie van Marie Kondo. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Silestone Wooden BoX, een veelzijdige opbergbox met een combinatie van eikenhout en Silestone. De Silestone Wooden BoX is niet alleen een functionele opbergoplossing, maar ook een stijlvol designelement voor je badkamer of toilet. 

Wooden Box
LoooX Organic
Wooden box

Keuco Spiegelkast  

De Keuco ROYAL MODULAR 2.0 spiegelkast. Deze moderne en veelzijdige opbergoplossing belichaamt de principes van Marie Kondo, terwijl het tegelijkertijd een prachtige eyecatcher is voor elke badkamer.

Met zijn minimalistische design, flexibele afmetingen en intelligente LED-verlichtingsconcept is de ROYAL MODULAR 2.0 spiegelkast een ware aanwinst voor elke badkamer. Net zoals Marie Kondo's filosofie van opruimen en organiseren, past deze kast zich aan elke behoefte aan. De breedtes, hoogtes en dieptes kunnen individueel geselecteerd worden, waardoor je de perfecte opbergruimte kunt creëren die bij jouw badkamer past. 

Spiegelkast Keuco

Wil je deze spiegelkast in het echt bewonderen? Kom dan langs in een van onze inspirerende showrooms.

Afspraak inplannen

Rust met Primabad 

Het integreren van een Primabad badmeubel in je badkamerontwerp kan helpen om de ruimte een gevoel van rust en orde te geven. Dit past perfect bij de 'KonMari' methode, waarbij een opgeruimde ruimte bijdraagt aan een opgeruimd hoofd. Door het kiezen van een badmeubel dat aansluit bij je persoonlijke stijl en behoeften, creëer je een badkamer die niet alleen georganiseerd, maar ook persoonlijk en uniek is.

Primabad badmeubel

Gerelateerde artikelen