Wat doet kleur met jouw badkamer?

Met GROHE Colors breng je kleur in jouw badkamer

Het gebruik van kleur in de badkamer kan zorgen voor precies de juiste sfeer. Zoek je naar veel contrast, dan is een gekleurde wasbak misschien wel iets. Wil je kleurgebruik wat iets minder opvalt, dan kun je met gekleurde accessoires werken. Ben je ook wel toe aan een beetje kleur in de badkamer? In dit blog lees je precies hoe je dat kunt doen!

Compleet kleurenpalet van GROHE Colors

Welke kleur je in jouw badkamer gebruikt is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw persoonlijke stijl. Kies je voor industrieel, dan heb je een kleurenpalet met zwart en grijstinten. Ben je meer van de jungle-trend, dan is groen de dominante kleur. Ga je voor strak, dan zijn het vaak lichtere kleuren die de sfeer maken. Zo is er voor elke stijl badkamer een uniek kleurenpalet samen te stellen.

Dankzij het palet van de GROHE Colors collectie kun je jouw badkamer perfect in jouw persoonlijke stijl inrichten: van kranen, douche, accessoires en bedieningspaneel voor het toilet tot zelfs de montagedelen. Is de basis van jouw badkamer nog helemaal goed? Dan kun je door middel van een gekleurde kraan, douche en/of accessoires een hele andere sfeer creëren.

GROHE Colors goud
GROHE Colors brons
GROHE Colors antraciet

Primabad Blend serie

Een gekleurde kraan is natuurlijk een manier om jouw badkamer van een kleine kleurinjectie te voorzien. Maar een badkamermeubel in een aansprekende kleur is pas een écht statement. Wanneer je kiest voor een badmeubel uit de Blend-serie van Primabad, dan weet je zeker dat je een kleur kunt vinden die helemaal in jouw stijl past! Met een kleurspectrum van maar liefst 43 varianten heb je keuze genoeg. Standaardkleuren als eiken of wit zijn inkoppertjes, maar wat denk je van olijfgroen, oceaanblauw of hoogglans rood? Dan weet je zeker dat jouw badkamermeubel dé blikvanger in de badkamer wordt!

Primabad Blend 1600
Primabad Blend 1000
Primabad Ecxlusive 1400
Primabad Blend 800

Wil jij weten welke kleuren bij jou passen? Doe onze stijlanalyse!

Ontdek jouw persoonlijke stijl!

Van Rijn douchecabine

Met een douchewand in de juiste kleur maak je jouw badkamer helemaal af. Wanneer je kiest voor een douchewand, -deur of -cabine van Van Rijn, dan kies je voor een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Alle producten uit de ST05-serie zijn voorzien van 8 millimeter dik veiligheidsglas, dat voorzien is van een glasbehandeling, waardoor vuil en kalk minder kans krijgen om aan het glas te hechten.

Van Rijn ST02-douchecabine
In het omvangrijke assortiment van Van Rijn vind je altijd wel een douchecabine die in jouw badkamer past.

Effect van kleuren

Wil je weten welk effect een kleur heeft op jouw stemming te beïnvloeden? Dan zetten we dat hieronder voor je op een rij:

  • Blauw: kalmerend, perfect voor een badkamer
  • Groen: rustgevend, natuurlijk effect in de badkamer
  • Wit: traditioneel, brengt ruimte in de badkamer
  • Zwart: luxueus, zorgt voor elegantie in de badkamer
  • Geel: energiek, perfect voor badkamers zonder daglicht

Gerelateerde artikelen