Strak design, door naadloze wastafel

img

Bij Baderie werken we met innovatieve en kwalitatieve merken. Duravit is een merk dat zich onderscheid door een nieuwe techniek, namelijk C-bonded. Door middel van een volledig nieuwe technische oplossing, ontwikkeld door Duravit, wordt de wastafel op een innovatieve manier verbonden met de onderkast. Waardoor je geen naden en randen meer ziet. We vertellen je graag alles over deze nieuwe technologie.

Wastafelmeubels met nieuwe technologie

Dankzij de nauwkeurige en precies passende verbindingstechniek versmelten keramiek en meubels tot één geheel. Het meubelfront loopt door tot de bovenzijde van de wastafel. Normaal gesproken lukt het met keramiek niet om dit strak passend op elkaar te krijgen, maar met de Duravit techniek lukt dit wel. De werkelijke dikte van de wastafel is onzichtbaar en teruggebracht tot een precieze rand.

De c-bonded uitvoering is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Samen met onze badkamermeester kijken we welke uitvoering het beste past bij jouw badkamerwensen. 

image

Naadloze verbinding

De Happy D.2 Plus serie is een van de series die de nieuwe c-shaped technologie bevat. Deze technologie maakt een vrijwel naadloze verbinding mogelijk tussen het afgeronde keramiek en de bijpassende badkamermeubels. Het keramiek is vervaardigd uit DuraCeram® en heeft daardoor alle voordelen van keramiekglazuur, zoals onderhoudsgemak en robuustheid. Een meubelwastafel kan gecombineerd worden met een onderkast of met de nieuwe staande metaalstructuren in mat zwart met geïntegreerde handdoekdrager. 

image
image
image
image

Wil je meer van de Happy D.2. Plus serie zien?

Bekijk dan hier onze vintage line badkamer.

Stoer design

De Vero serie hoort bij de klassiekers in het Duravit programma. De Vero Air variant is ontstaan door de technische mogelijkheden van vandaag. Het karakter van het origineel gecombineerd met de technologieën van nu en de perfecte proporties. De Vero Air wastafels overtuigen door strakke vlakken, optimale proportiese en smalle randen. 

im

Strak & minimalistisch design

Darling New is de moderne badkamerserie voor individualisten.Een tijdloos chic uiterlijk en heel veel inrichtingsmogelijkheden. De tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerde wastafel past perfect in het meubel. De materialen worden naadloos verbonden en lijken één geheel. Darling New c-bonded wastafels in combinatie met de meubelreeks L-Cube van Christian Werner, maken nieuwe puristische oplossingen mogelijk – en geven je veel meer designvrijheid in de badkamer.

im
im

Brioso 

Duravit heeft samen met designer Christian Werner een meubelreeks gemaakt, die nonchalance frisheid en levensvreugde in de badkamer uitstraalt. De serie wordt gekenmerkt door een precieze lijnvoering die door de smalle kanten bij de meubels, spiegels en spiegelkasten onderlijnd wordt. De meubelreeks is verkrijgbaar in wel 15 verschillende soorten oppervlakken. Denk hierbij aan hout, lak, maar ook nieuwe trendy kleuren zoals lichtblauw of betongrijs. De Brioso is in combinatie met de Vero Air wastafel ook als c-bonded versie verkrijgbaar. 

i
im

Gerelateerde artikelen