Luxe badkamer met spanplafond

Baderie Black Line badkamer

Bij Baderie kijken we naar alle details van jouw nieuwe badkamer. Dus ook naar het plafond! En nee, dat is niet saai! Want hoewel je het niet zou verwachten is een plafond écht een beeldbepalende factor in elke ruimte. Misschien niet altijd het meest in het oog springende aspect, maar het is wel iets dat direct opvalt als er níet goed over nagedacht is. We geven je daarom graag badkamerinspiratie voor het juiste plafond in jouw nieuwe badkamer!

 

Soorten plafonds

Bij het kiezen van een plafond zijn er verschillende materialen mogelijk. Je kunt natuurlijk gaan voor een ‘klassiek’ stucplafond. Mooi, bekend en schilderbaar in alle kleuren van de wereld. Het nadeel ervan is dat het erg vochtgevoelig is, ook bij voldoende ventilatie. En vocht en schimmel wil niemand in zijn badkamer. Bij aluminium plafonds, bijvoorbeeld van het merk Luxalon, heb je dat nadeel niet. Deze plafonds zijn strak, onderhoudsarm en in allerlei kleuren te verkrijgen. Zo is er altijd eentje die bij jouw nieuwe badkamer past.

 

Luxalon Spanplafond
Luxalon Spanplafond
Luxalon merkenbeeld 3

Vochtbestendig en onderhoudsarm spanplafond

Een andere heel mooie optie als je het hebt over nieuwe plafonds is een spanplafond van KS plafonds. Deze plafonds zijn van hoogwaardig pvc en worden, zoals de naam al zegt, strak tegen je oude plafond of plafondbalken gespannen met behulp van speciale spanprofielen. Het resultaat is… een mooi en strak plafond! De spanplafonds zijn vochtbestendig, wel zo handig in een natte ruimte als de badkamer. Ze zijn bovendien onderhoudsarm, even een doekje erover en klaar ben je. In de meeste gevallen is geen extra hak- of breekwerk nodig.

Baderie - KS Plafonds span wit
Baderie - KS Plafonds span wit
Baderie - KS Plafonds zwart plafond
Baderie - KS Plafonds met inbouwspot

Wil je de nieuwste innovaties van KS Plafonds ontdekken ? Lees er alles over in ons inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen

Verlichting bij KS Plafonds

Een ander voordeel van een mooi spanplafond: ze lenen zich super voor het inbouwen van verlichting (en voor wie het wil zelfs audioapparatuur). Dat is belangrijk, want in een badkamer is de passende verlichting cruciaal. In je nieuwe badkamer wil je immers mooi licht, bij voorkeur dimbaar licht en vooral: licht op de juiste plekken. Bij Baderie adviseren we je dan ook graag over het meest geschikte lichtplan voor jouw nieuwe badkamer. Om een tipje van de sluier op te lichten: verlichting hoort niet alleen bij de spiegel of spiegels, ook spotjes in het plafond zijn absolute aanraders. Bij KS Plafonds heb je een zeer uitgebreide keuze: van subtiele spotjes tot schitterende sterrenhemel, het is er allemaal. Zo wordt jouw badkamer echt een betoverend geheel.

De mooiste combinaties

Soms is één plus één meer dan twee. Want voeg je een mooi plafond én de juiste verlichting samen, dan ben je 100% verzekerd van een indrukwekkend eindresultaat. De spanplafonds zijn er in verschillende kleuren, in het mat en in hoogglans. Wit is altijd heel mooi, fris en neutraal, maar wat dacht je van een zwart plafond? Dat past heel goed bij een industriële badkamer met zwarte accessoires. Het resultaat is een stoere, luxe badkamer, die een tikkeltje mysterieus is. Mooi bij een zwart plafond: een combinatie met chromen spotjes voor een glamourous uitstraling of met mat goud voor het echte hotelgevoel (maar dan in je eigen badkamer!). Bij Baderie weet je zeker dat het eindresultaat tot in de details klopt, met het plafond als kroon op je nieuwe badkamer. Maak daarom een afspraak voor een passend advies of meer informatie.

Wil jij een luxe badkamer met spanplafond?

Wanneer je hulp nodig hebt bij het vormgeven van jouw nieuwe -of vernieuwde- badkamer, dan kan de adviseur in jouw Baderie-vestiging je helpen met het juiste advies voor een passend ontwerp en een vakkundige installatie.
Maak een afspraak
Badkamermeester Ron - Afspraken maken bij Baderie - Bespreek jouw Badkamerwensen met de Badkamer experts van Baderie

Gerelateerde artikelen