KS Plafonds

KS Plafonds

Je nieuwe, luxe badkamer is pas echt af met een mooi plafond. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het badkamer ontwerpen, maar toch is het plafond precies datgene dat je badkamer écht compleet maakt. Want als je alles gaat vernieuwen en mooi gaat maken, wil je ook dat echt alle elementen tip top in orde zijn. Een stijlvol, luxe plafond is dan ook beslist de kroon op je nieuwe badkamer. 

 

Baderie - KS Plafonds zwart plafond
Baderie - KS Plafonds span wit
Baderie - KS Plafonds span wit
Baderie - KS Plafonds met inbouwspot

Lees er alles over in ons inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen

Inbouwspots van KS Plafonds 

Verlichting is in een badkamer ook erg belangrijk, juist in het plafond. De spanplafonds zijn niet alleen zeer geschikt voor ledverlichting in de vorm van opbouwspots, juist inbouwspots komen er mooi in uit. Qua spotjes in het plafond is de keuze enorm: van witte spots tot zwarte, van chroom, geborsteld aluminium of zelfs mat goud, het is er allemaal. Dat betekent eindeloos combineren tot je de voor jou perfecte plafonddecoratie hebt gevonden. En alsof dat nog niet genoeg is, KS Plafonds levert ook sterrenhemels. Hierbij zorgen talloze kleine lichtpuntjes voor een sprookjesachtig effect. 

 

Spanplafond zonder breken 

Op het gebied van een plafond in de badkamer is er ontzettend veel mogelijk. Favoriet bij Baderie zijn de plafonds van KS Plafonds. Zij hebben prachtige spanplafonds in het assortiment en die zijn stuk voor stuk van grote toegevoegde waarde voor je nieuwe badkamer. Zoals de naam al zegt, kan dit type plafond direct onder het bestaande plafond strak gespannen worden. Dit gebeurt met behulp van speciale spanprofielen en is vaak al binnen een dag klaar! Door deze montagewijze hoeft er in vrijwel alle gevallen niet gehakt en gebroken te worden. En dat is fijn, want het betekent een stuk minder stof. Bovendien hoef je een spanplafond niet verder af te werken. 

 

Vochtbestendig en onderhoudsarm 

Een ander voordeel van het spanplafond is de vochtbestendigheid. Waar veel soorten plafonds gevoelig zijn voor vocht en schimmel, is dat bij spanplafonds absoluut niet het geval. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig pvc en 100% waterdicht. Dit maakt ze niet alleen stijlvol, maar ook uitermate geschikt voor de badkamer. Ze zijn ook nog eens onderhoudsarm, want je neemt ze eenvoudig af en ze hoeven niet te worden geschilderd. De spanplafonds doen bovendien echt wonderen voor een aangename akoestiek, wel zo fijn in een ruimte waarin je optimaal wil ontspannen. 

 

Strak effect 

Last but not least: het effect van een spanplafond is altijd superstrak, want er zijn geen naden. De spanplafonds van KS Plafonds zijn leverbaar in acht eigentijdse matte kleuren en twee hoogglans kleuren. Van wit tot grijs, of zelfs intens zwart. Ga je mee in de trend van zwarte accessoires, dan bereik je met een zwart plafond het ultieme, dramatische en toch serene effect: mooi, strak en tijdloos. De spanplafonds van KS Plafonds blijven in tegenstelling tot veel andere soorten plafondbekleding hun strakke uitstraling behouden. Dat betekent extra lang genieten van de kroon op je strakke, nieuwe badkamer.

 

 

Ook een badkamerontwerp met mooi nieuw plafond?

Baderie - KS Plafonds span wit