Frisse lucht door geurzuivering in je toilet

intro

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. We doen er dan ook alles aan om deze luchtjes te bestrijden. Vaak door middel van luchtverfrissers of geurstokjes. De in de toilet geïntegreerde geurzuivering van Geberit verwijdert de vieze lucht bij de bron, namelijk direct in de closetpot. De geïntegreerde geurzuivering verwijdert onaangename geurtjes direct in de keramiek en neutraliseert deze met een geïntegreerd keramisch honingraatfilter dat lang meegaat. Hierdoor heeft de geur geen kans zich in de toiletruimte te verspreiden en zijn luchtverfrissers niet meer nodig! 


Geïntegreerde geurzuivering van Geberit

De douchewc heeft als hoofdfunctie om het onderlichaam te reinigen met lichaamswarm water. Met de geurzuivering van Geberit kun je genieten van zowel een fris onderlichaam als frisse lucht. De meeste Geberit AquaClean douchewc’s hebben geïntegreerde geurzuivering. Het is ook mogelijk om geurzuivering achteraf toe te passen.

image12
image45
image23
image54

Wil je weten of een AquaClean douchewc in jouw badkamer mogelijk is? Onze badkamermeesters adviseren je graag!

Maak een afspraak

Geurzuivering én douchewc in één 

Met de Geberit AquaClean douchewc’s geniet je van maximaal toilet comfort. De douchewc reinigt het onderlichaam met warm water. Water is zacht, fris en uiterst hygiënisch. Kies je voor een Geberit AquaClean Mera of Tuma Comfort, dan is de geurzuivering al in de douchewc geïntegreerd. De geurzuivering verwijdert alle onaangename geurtjes nog voordat ze zich in de ruimte kunnen verspreiden. Het systeem start automatisch wanneer je gaat zitten. Een AquaClean douchewc met geïntegreerde geurzuivering is een comfortabele keuze met een dubbele portie frisheid. Over de installatie hoef je niet in te zitten, bij Baderie zorgen we ervoor dat de douchewc perfect geïnstalleerd wordt.

Geberit AquaClean Tuma comfort
Geberit AquaClean Tuma comfort
Geberit AquaClean Mera
Geberit AquaClean Mera

Douchewc zonder geïntegreerde geurzuivering?

Heb je al een douchewc, maar wil je toch graag genieten van en stankvrij toilet? Dat is geen probleem! In dit geval kan de Geberit DuoFresh module toegepast worden. Dit is een stankvrij toiletsysteem, waardoor iedereen kan genieten van frisse lucht op het toilet. Een stille ventilator blaast nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat. Hier wordt de lucht gereinigd en weer fris terug de ruimte in geblazen.

Installatie Geberit DuoFresh zonder verbouwing

De DuoFresh module kan toegepast worden bij een reeds geplaatste douchewc of bij een nieuwe douchewc. Als je al een Geberit Sigma inbouwreservoir hebt, dan plaats je de DuoFresh module daar moeiteloos en zonder verbouwing in. De Geberit DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs.

Geberit DuoFresh
Geberit Duofresh

Gerelateerde artikelen