Baderie. Het beste begin van jouw badkamer

Bij Baderie stellen we de badkamer samen die helemaal past bij jouw stijl en wensen. Onze Badkamermeesters gaan geen uitdaging uit de weg. Wat je vraag ook is, zij hebben een oplossing. Sterker nog, ze komen vaak eerder met oplossingen dan dat jij een probleem ziet. 

Douchewand van Van Rijn Products
Hoekinstap
Sfeerfoto
Baderie - Wabi Sabi

Er is heel wat te kiezen voor jouw nieuwe badkamer! Bekijk onze mooiste badkamers en zie wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk hier onze badkamerinspiratie

Je begint met inspiratie opdoen door rond te lopen in de showroom van jouw Baderie-vestiging. Bij Baderie geven we evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Samen met de Baderie-adviseur werk je jouw wensen uit in een 3D-ontwerp. Met onze VR-tool bieden we je daarna de mogelijkheid om virtueel door je nieuwe badkamer heen te lopen.

Modern Industrial headerbeeld

Wil je nog meer inspiratie voor je badkamer? Vraag het inspiratiemagazine aan.

Formulier aan het laden...

40 jaar ervaring

Baderie is een synoniem voor badkamerspecialisten met meer dan veertig jaar ervaring! Niet voor niets noemen we onze adviseurs Badkamermeesters. Dit zijn vakmensen met verstand van sanitair, met oog voor detail en gevoel voor design en functionaliteit. Met ruime ervaring en kennis om de wensen die je hebt om te zetten in een geslaagd badkamerontwerp en zo jouw badkamer te realiseren. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Zo kan iedereen genieten van een Baderie badkamer!

 

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Een adviesgesprek wanneer het jou uitkomt
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

De Baderie StijlAnalyse

Weet jij al precies hoe jouw droombadkamer eruit moet zien? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze Badkamermeester kan jouw ideeën omzetten in een persoonlijk ontwerp. Maar wanneer je nog niet precies weet hoe jouw badkamer eruit moet komen te zien, dan is onze StijlAnalyse een goed startpunt. Bij de StijlAnalyse krijg je een inzicht in jouw persoonlijke interieursmaak. Na het intuïtief beantwoorden van de stellingen, tonen wij jou welke stijl het beste bij je past. Niet voor niets zeggen we altijd: voor iedere stijl een badkamer!

 

In 3 minuten jouw stijlprofiel ontdekken?

Om de allermooiste badkamer voor jou te kunnen realiseren, willen wij goed begrijpen wat jij belangrijk én mooi vindt.
Ontdek jouw stijl
Stijlbeeld

Baderie showroom

In de showroom van jouw Baderie-vestiging vind je complete badkamers in verschillende ontwerpen. We brengen je graag op ideeën met slimme, mooie en gewoon praktische heel badkamers. Alle badkamers zijn uitgerust met sanitair van topkwaliteit. Al rondlopend door de showroom kom je zeker tot nieuwe inzichten voor jouw badkamer. De Badkamermeester is hierbij een goede sparringspartner. Hij zal je ondermeer adviseren bij het maken van de keuzes voor het sanitair, de kleur van de tegels en een uitgekiend lichtplan.

Daar waar ideeën tot leven komen! Bekijk uiteenlopende badkamerstijlen, voel materialen en bekijk de mooiste kranen!

Wij zien je graag in een van onze showrooms
Baderie Hoes

Baderie maakt graag jouw persoonlijke ontwerp

Bij het maken van het badkamer-ontwerp begint een badkamer pas echt te leven. De Badkamermeester helpt je met zijn ervaring en een nodige dosis creativiteit een topontwerp te maken. In het 3D-ontwerp komen alle onderdelen samen: de indeling van de badkamer, de tegels die je gekozen hebt, het stijlvolle sanitair en bijpassende kraan. Dankzij virtual reality stap je al in je nieuwe badkamer voor deze is gerealiseerd. Op die manier krijg je al een kijkje in jouw nieuwe badkamer! Dit alles geheel vrijblijvend. Voordat we het badkamer-ontwerp definitief maken, komen we bij je thuis om alles na te meten. Pas als we zeker zijn van alle relevante maten en bijzonderheden, maken we een definitieve offerte. Die is duidelijk, zonder kleine lettertjes en wordt nog eens toegelicht door jouw Baderie-adviseur.

 

Ontwerp
Badkameropstelling Baderie Van Wijk Gouda
Joep
StijlAnalyse preview

Badkamer ontwerp voor jouw droombadkamer? Wij helpen hierbij graag en komen vaak met oplossingen waar je zelf nog niet aan gedacht had.

Vrijblijvend ontwerp

Realiseren

Wanneer het badkamerontwerp goedgekeurd is, kan de Baderie-installateur aan de slag met het opbouwen van jouw perfecte badkamer. Van het (om)leggen van waterleidingen tot en met het afwerken van het laatste kitrandje rondom de wastafel. We houden alles in eigen hand, van inkoop tot en met installatie door onze VNI-erkende vakmensen. Dankzij een stappenplan, dat van te voren met je besproken wordt, weet je precies wat er gedaan moet worden. Op die manier ben je verzekerd van een strak bouwplan, waarbij je als klant compleet ontzorgd wordt.

Realisatie_vakman
Realisatie_vakman 1
ivm
Vakman 3

Vertrouw op ons vakmanschap

Meer dan 40 jaar ervaring

Merken

Natuurlijk maken we bij Baderie gebruik van alle grote merken in sanitair, kranen en tegels, zoals Grohe, hansgrohe, Geberit, Sealskin en Hotbath. Maar we hebben ook ons Baderie-merk. Een uitgebreid assortiment met sanitair, tegels en kranen met  een A-merk kwaliteit! Alle suggesties, vragen, wensen en dromen van onze klanten vertalen we naar de Baderie-collectie. Zo sluit het Baderie-merk perfect aan op jouw wensen. Kom eens langs en laat je verrassen.

Grohe 4
Hoge kraan

Vraag hier jouw badkamer inspiratiemagazine aan

Formulier aan het laden...