Baderie klanten vertellen: dit is mijn badkamergeluk!

Sta jij op het punt om je badkamer volledig te laten renoveren? Welke uitdaging of wens je ook hebt, bij Baderie zorgen we dat je gelukkig wordt van je nieuwe badkamer. Van ontwerp tot vakkundige installatie en van sanitair tot kraan. We denken mee over de kleinste details in je badkamer. Want je wordt pas echt gelukkig als alles klopt en volledig naar je zin is.


Een aantal van onze klanten deelt graag hun ervaring en nieuwe badkamer. Lees je mee met hun wensen en hoe deze tot werkelijkheid kwamen?

De badkamer van Arjen & Rachel

Badkamer

Arjen: "Ideeën voor de badkamer met de juiste mix van design en functionaliteit"

“Het prettige aan Baderie is dat ze het hele bouwproces tot in detail coördineren. En dat ze hun technische kennis weten te koppelen aan een goed gevoel voor design. Zo kwam onze Baderie-adviseur met het idee voor een inbouwdouche vanuit een verlaagd plafond, in combinatie met een verhoogde douchenis. Een oplossing waar ik zelf nooit aan had gedacht, maar die de ruimte heel speciaal maakt door het speelse effect. ”

Arjen & Rachel

Badkamer

Meer binnenkijkers zien? Vraag het Baderie inspiratiemagazine aan!

Formulier aan het laden...

De badkamer van Monique

Badkamer

Monique: "Goed badkameradvies door een échte specialist"

“We wisten heel goed wat we wilden. Maar er zijn zóveel mogelijkheden om een ruime, transparante, lichte en strakke badkamer te maken! Gelukkig hadden we bij Baderie één vaste contactpersoon die ons hielp met een stappenplan, 3D-tekeningen en heel veel goede adviezen. En met zijn geduld, want onze ideeën veranderden nog wel eens, was dat nooit een probleem. Sterker nog, als we met een vraag kwamen pakte hij meteen de telefoon om uit te zoeken wat er mogelijk was. En zo kwamen we samen tot een unieke badkamer, die in alles voldoet aan onze wensen.”

Monique

De badkamer van Arianne & Johan

Rutten

Arianne: "Blij met de vakkundige installatie"

"Als modeontwerper weet ik dat inspiratie overal vandaan kan komen. Technische kennis is een heel ander verhaal. Alles bij elkaar zijn we denk ik wel 20 keer in de showroom geweest. Steeds hebben we contact gehad met de eigenaar. Hij kwam zijn afspraken na en was voor elk gesprek weer goed voorbereid. De service is geweldig, zelfs tot na de oplevering. De badkamer is een ruimte geworden waar we trots op zijn." 

Arianne & Johan

Installatie

De badkamer van Monique & Ton

Empel

Ton: "Ze zien wat je voor ogen hebt en brengen je idee verder"

“We kwamen zelf al met veel ideeën. Bij Baderie begrepen ze meteen wat we voor ogen hadden en brachten dat ook verder. Daardoor hebben we nu niet alleen de ruwe muur die we wilden, maar is hij zo geplaatst dat we erachter een dubbele inloopdouche konden maken. En op advies van Baderie komen de ruwe stenen ook nog terug in een andere muur, waardoor de badkamer veel meer een eenheid wordt.”

Monique & Ton

Stoer modern

Ben jij klaar voor een nieuwe badkamer?

Baderie; het beste begin van jouw nieuwe badkamer