De warmte en robuustheid van een natuurlijke stijl

Binnenkijken bij Monique en Ton
  • Modern chic
Badkamer in natuurlijke stijl
Complete badkamer
Oppervlakte:
20m2
Merken in dit project:

De natuur is een prachtige bron van inspiratie voor een badkamerinrichting. Structuren, natuurlijke kleurtinten en materialen vormen een pure basis voor een design badkamer. De lichte en ruime badkamer van Monique en Ton straalt dankzij het oog voor materiaal en detail een warme en gezellige sfeer uit. Dit was dan ook precies de sfeer die zij voor ogen hadden en die samen met onze badkameradviseur gerealiseerd is. Het resultaat van deze warme luxe badkamer brengt een glimlach op hun gezicht, mede dankzij het persoonlijk contact waarin de badkamer tot stand is gekomen.

Een stijlvolle badkamer met mooi sanitair

De enorme ruimte die onze badkamer adviseur tot zijn beschikking had, gaf een wereld aan mogelijkheden. Juist dan is het van belang dat we de juiste kennis en ons gevoel voor design toepassen. Onze adviseurs hebben voor Monique en Ton een compleet geheel gemaakt van hun wensen aangevuld met innovatieve, subtiele oplossingen. Oog voor materialen, kleuren en structuren was van belang in deze warme, natuurlijke badkamer. Zo gebruikten we  steenstrips om de wand meer structuur te geven. De robuuste steenstrips combineren prachtig met de beige badkamervloertegel waarin beide kleuren elkaar aanvullen. De douche werd achter een bouwkundige muur geplaatst waardoor er een knusse, luxe inloopdouche ontstaat. De luxe douche is voorzien van een fraaie douchekop aan de wand én een handdouche op een glijstang. Aan de andere zijde van het muurtje is een mooie nis ingebouwd bij het bad. Dankzij deze verdeling in de wand ontstaat er een mooie plek om badspullen op te bergen en om met badkamerdecoraties een knusse sfeer te creëren.

Nis in wand voor extra ruimte
Het gebruik van steenstrips zorgt voor een natuurlijke uitstraling.
Inloopdouche
Een luxe inloopdouche voorzien van een regendouche en een handdouche op een glijstang.
Badkameraccessoires
Met eenvoudige badkamerdecoraties kun je een knusse sfeer te creëren
Badkamerkast voor extra opbergruimte

Wil je graag meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer of over deze warme, natuurlijke badkamerstijl? Vraag het inspiratiemagazine aan.

Inspiratiemagazine aanvragen
Plattegrond sfeervolle badkamer
(1) De douche is uit het zicht geplaatst achter een wandje. (2) Het wandje is gebruikt om aan beide zijde een nis te maken voor extra ruimte. (3) De douchethermostaat is bij binnenkomst geplaatst, zo voorkom je een koude straal op je hoofd.
Monique en Ton

We kwamen zelf al met veel ideeën. Bij Baderie begrepen ze meteen wat we voor ogen hadden en brachten dat ook verder. Daardoor hebben we nu niet alleen de ruwe muur die we wilden, maar is hij zo geplaatst dat we erachter een dubbele inloopdouche konden maken. En op advies van Baderie komen de ruwe stenen ook nog terug in een andere muur, waardoor de badkamer veel meer een eenheid wordt.

Monique en Ton

Creëer een luxe badkamer met de juiste materialen

In de badkamer van Monique en Ton hebben we gebruik gemaakt van steenstrips, houten badkamermeubels, een warm kleurenpalet en de toevoeging  van planten. Door te werken met robuuste, natuurlijke materialen in combinatie met strakke materialen en effen kleuren ontstaat er een contrastrijke badkamer. Een design badkamer waar je naar blijft kijken. Door de toevoeging van groen (in kleur en/of planten) versterken we nog eens extra die natuurlijke sfeer. Denk bijvoorbeeld eens aan de kleur mosgroen die in deze badkamer perfect zou passen.

Groot badkamermeubel in natuurlijke badkamer
Caption
Bad met waterval kraan en inbouwnis
Caption
Meester tip

Door te werken met verschillende materialen en kleuren ontstaat een contrastrijke badkamer

Wil je graag een natuurlijke look met meer contrast in de badkamer? Ga dan voor een eyecatcher zoals de achterwand bij het bad met een ruwe tegel.

Een warm en sfeervol palet

https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1558008099/2019-05/brickstone-new-beige-kwartsiet-natuursteen-steenst.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1558008239/2019-05/_Uitsnede%20uit%20meubel%20voor%20houtstaal_Testimonial_Empel_2015%20%2811%29.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1558008265/2019-05/wandtegel_tgn_1013331.jpg
https://res.cloudinary.com/baderie/image/upload/v1558014001/2019-05/TGN_1017722kopie.jpg

Design badkamers met luxe sanitair ontwerpen wij met erg veel plezier en toewijding voor onze klanten. Wanneer je zelf bijvoorbeeld geen idee hebt hoe je een nieuwe badkamer inricht óf graag een unieke badkamer wilt. Onze badkamer adviseurs helpen graag bij het ontwerpen van jullie nieuwe droombadkamer.

Afspraak maken

Creëer een eyecatcher wand in de badkamer

De opvallende wand met steenstrips is een unieke eyecatcher. Wanneer je liever een andere sfeer wilt creëren dan hebben wij  drie mooie suggesties. Gebruik bijvoorbeeld een grote wandtegel tegen de achterwand gecombineerd met een accent in de nis. Mooie kleurencombinaties voor een eyecatcher wand zijn bijvoorbeeld goud mozaïektegels samen met een zwarte wandtegel. Grijze mozaïektegels voor in de nis met een grijze wandtegel óf een prachtige visgraat mozaïek met een wandtegel in dezelfde kleurstelling tegen de wand.

Bad met waterval kraan en inbouwnis
Baderie Assen
Jouw badkamermeester

De wens van de klant voor een ruwe muur hebben we tot een prachtig eindresultaat gebracht door te werken met stoere steenstrips met een warme uitstraling.

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw droombadkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Ontdek de trendbadkamer 2023

  • Strak design
  • Stoer Modern
Radiator en toilet