Dé badkamer van 2024

Solid Ground Luxury

Welkom in dé badkamer van 2024, waar luxe en verfijning samenkomen om een oase van rust en elegantie te creëren. Het gebruik van natuurlijke vormen en materialen resulteert in een tijdloos ontwerp waar luxury centraal staat. 

Instamat Moon Radiator
Bento Starck Box
Solid Ground Luxury
Grohe Rainshower Smart Active

Features 

Een van de meest opvallende elementen van deze badkamer is het gebruik van grof geaderd marmer, dat een onmiskenbare luxe uitstraling biedt. De aardse tinten die hier worden gebruikt, dragen bij aan een warme en uitnodigende sfeer. Maar deze badkamer gaat verder dan alleen maar mooi zijn; het is ook slim en innovatief.

Maan designradiator

Een pronkstuk in deze badkamer is de Maan designradiator, ontworpen door de beroemde designer Peter Rankin. Gemaakt van staal, heeft deze radiator een bolvormig oppervlak dat het licht in de ruimte reflecteert, wat zorgt voor een opvallende decoratieve functie. Het voegt niet alleen warmte toe aan de ruimte, maar ook een vleugje kunstzinnige flair.

Grohe Rainshower en luxe tegels

Een ander hoogtepunt is de Grohe Rainshower Smart Active in warm geborsteld sunset, die zorgt voor een luxe douche-ervaring die je elke dag zult waarderen. Stel je voor dat je onder deze hemelse regendouche stapt, omringd door de prachtige wandtegels in Golden Onyx Satin en vloertegels in Golden Strut van Floorgres

Duravit Bento Starck Box

De Duravit Bento Starck Box serie is geïnspireerd op de traditionele Japanse bentoboxen, met slimme compartimenten om je badkamerbenodigdheden georganiseerd te houden. Het is een perfect voorbeeld van de nieuwste trends in badkamerdesign.

Van Rijn Products

Heel speciaal is de donkerbruine, haast koperachtige kleur van de douchewanden van Van Rijn Products. Deze matchen perfect bij de koperkleurige douchegoot van Easy Drain