Baderie Ridderkerk

Pottenbakkerstraat 34
2984 AX, Ridderkerk
Tel. 0180-794065
info@baderieridderkerk.nl

Baderie Ridderkerk winkel & showroom in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-design en een verzorgde oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagAlleen geopend op afspraak
DinsdagAlleen geopend op afspraak
WoensdagAlleen geopend op afspraak
DonderdagAlleen geopend op afspraak
VrijdagAlleen geopend op afspraak
ZaterdagAlleen geopend op afspraak
ZondagAlleen geopend op afspraak
Baderie Rotterdam

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details

Onze badkamermeesters

Baderie Rotterdam BKM

Baderie Ridderkerk

In onze showroom in Ridderkerk vind je een gevarieerde collectie badkamers en toiletruimtes, die door onze topontwerpers zijn samengesteld. De materialen, kleuren en producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, ook het ontwerp is uiterst functioneel en de badkamers en toiletruimtes zijn samengesteld met sanitair van A-merken en het eigen Baderie merk. Wij nodigen je graag uit om de badkamers en toiletruimtes in onze showroom te komen bekijken.

Badkamer showroom

Wij staan te popelen om met je te brainstormen en het allermooiste sanitair uit onze nieuwste collecties te laten zien. In onze showroom in Ridderkerk helpen wij je graag met alle kleurrijke, moeilijke, grote en kleine beslissingen. 

Complete badkamers Ridderkerk

Kranen, tegels, materialen en indeling… Er is een hoop te kiezen voor jouw ideale badkamer. Bij Baderie Ridderkerk helpen we je graag bij deze keuzes.

In onze Studio Line badkamer van Baderie kun je jouw woonstijl terug laten komen in de badkamer. Met een doordachte indeling en een luxe productkeuze klopt elk detail. De Nordic Line is een mooi voorbeeld van hoe wij de Scandinavische stijl toepassen in de badkamer. De warmte van de houttegel gecombineerd met lichte neutrale tinten zorgen voor een tijdloze badkamerstijl.

Badkamer ontwerpen

Bij Baderie Ridderkerk helpen wij jou graag met het ontwerpen van je badkamer. Er is niets zo makkelijk als precies ontwerpen waar je om vraagt. Bij Baderie bieden wij graag meerwaarde. Wij bieden oplossingen aan waar je nog niet aan hebt gedacht. Ook reiken wij alternatieven aan die jij nog niet kent. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij jouw droombadkamer realiseren.

 

Werk waar wij trots op zijn

Exterieur Baderie Horst

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken