Baderie Assen

Zeilmakerstraat 14D
9403 VA, Assen
Tel. 0592 340 815
info@baderieassen.nl

Baderie Assen showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:00 uur
Woensdag09:30 - 17:00 uur
Donderdag09:30 - 17:00 uur
Vrijdag09:30 - 17:00 uur
Zaterdag09:30 - 16:00 uur
ZondagGesloten
Baderie - Baderie Assen

Badkamer installatie, renovatie & plaatsing

Installateur

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Baderie - Baderie Assen
Simon Lap
Henk boven
Henk Boven

Baderie Assen

Jouw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie Assen evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Je voelt dat direct wanneer je een badkamer van Baderie binnenstapt.

Jouw wensen vormen het vertrekpunt en wij begeleiden je bij elke stap. Bij Baderie hanteren wij een uniek vijf stappenplan om de totstandkoming van jouw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij je thuis.

Het Baderie Comfort

Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie brengen wij jou graag op ideeën met enkele slimme, praktische en gewoon heel mooie badkamers. Dat is ook Het Baderie Comfort!

Badkamer showroom Assen

Ervaar het Baderie Comfort in onze badkamer showroom in Assen. Baderie Assen heeft een serie complete badkamers samengesteld die je in onze showroom kunt bekijken. Onze topontwerpers hebben sanitair, materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D-ontwerp op maat voor jou gemaakt, zodat deze naadloos aansluit op jouw wensen.

Waar ligt onze badkamer showroom?

We zijn te vinden op de meubelboulevard in Assen-Noord gevestigd in Pand 14 met voldoende parkeergelegenheid. Loop eens bij ons binnen, wij ontvangen je graag, de koffie staat klaar! Onze badkamer showroom is goed te bereiken vanuit Hoogeveen, Veilen, Westerbork, Oosterwolde, Rolde en Dwingeloo. 

 

Werk waar wij trots op zijn

Alternatief Baderie Assen v1

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken