Reviews Baderie Assen

Wij hebben klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Wat zeggen klanten over ons?

Wij hebben onze badkamer in 2015 laten plaatsen. Recent ontdekten we dat een frontje van een lade aan de binnenkant beschadigd was door vocht. Ook knipperde er af en toe één van de lampen; een los contact. Nadat ik contact heb opgenomen met één van de eigenaren werd toegezegd dat er een nieuw frontje werd bezorgd. Die bezorging bleek uit veel meer te bestaan. De eigenaar stroopte de mouwen op en plaatste het nieuwe frontje en verving de draad met het losse contact. Toen ik vroeg wat ik hem verschuldigd was reageerde hij met: Niets, dit is service. Geweldig! Dat maak je niet veel mee, gratis vervangen van vijf jaar oud materiaal.

Ricardo

Een aantal maanden geleden een mooie badkamer gekocht bij Baderie Assen. Er werd ruim de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren, om vervolgens alle wensen op papier verder uit te werken. Helemaal mooi om het ontwerp digitaal te kunnen zien. Wij zijn super blij met het eindresultaat!

Rick

Heb hier de tegels gekocht voor de badkamer en nog wat spullen, Prima verzorgd, behulpzaam personeel, je krijgt hier zeker kwaliteit voor je geld.

Floris

Met een zeer aardige, sympathieke verkoper een leuk gesprek gehad. In de showroom hing niet het stijl sanitair waar wij naar op zoek waren. Samen hebben we gekeken in de catalogussen wat zij ook aan andere producten kunnen leveren. Eerlijke informatie gekregen over prijzen en kwaliteit. Veel nieuwe dingen gehoord die zeker goed zijn om te weten bij keuze en installatie van je badkamer! Zeker een aanrader!

Katinka

Wil je een review over ons schrijven? Laat dan hier een review achter.

Baderie - Baderie Assen

Baderie Assen voorziet je graag van badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Alternatief Baderie Assen v2