Douchewc

De douchewc is hét toilet van de toekomst! Dit type toilet is voorzien van een geïntegreerde onderdouche functie, waardoor het onderlichaam tijdens het toiletbezoek gereinigd en gedroogd kan worden. Een moderne techniek die in verschillende Aziatische landen al jaren ingeburgerd is en ook in ons land steeds populairder wordt!

 

Baderie - TECEone douche-wc

In tegenstelling tot een klassiek bidet is het bij een douchewc niet nodig om twee toiletpotten naast elkaar te hebben. De bidet-functionaliteit is in een normaal toilet geïntegreerd. Daarbij is het heel eenvoudig om ruimte te besparen en kan een douchewc in elke toiletruimte of badkamer geplaatst worden.

 

Douchewc
Douchewc1
Douchewc2

Veelzijdige functies

Een douche-wc geeft het onderlichaam van de toiletgebruiker een verfrissende douchebeurt. Met verzorgde waterstralen van een aangename temperatuur wordt het onderlichaam grondig gereinigd. Na deze wasbeurt wordt het onderlichaam door een warmeluchtföhn gedroogd. De meeste van deze functies kunnen met behulp van een afstandsbediening worden aangestuurd.

Luxe uitvoeringen van de douchewc’s hebben nog een aantal extra functies. Per vaste gebruiker is een aantal instellingen te programmeren, zodat het toiletbezoek nog makkelijker wordt. Sommige douchewc’s zijn voorzien van een zogenaamde ladydouche waarmee de intieme zone van een vrouw gereinigd kan worden.

Wil je meer weten over douchewc's?

Vraag ons inspiratiemagazine aan
Douchewc

Moet ik nog ergens op letten?

Zoals al gezegd, past een douchewc op elke plek, waar een traditioneel toilet ook een plek zou kunnen krijgen. Het enige verschil is dat een douchewc voor bepaalde functionaliteiten elektriciteit- en/of een warmwateraansluiting nodig heeft. Hierbij behoort een inbouwreservoir die deze mogelijkheden biedt. Maar ook bij een inbouwreservoir zonder deze faciliteiten is het mogelijk om een douchewc te installeren. Bij Baderie adviseren we je graag en zorgen we voor de juiste installatie.

Alle bekende merken

Natuurlijk werken we bij Baderie alleen met gerenommeerde merken om jouw nieuwe badkamer of toiletruimte mee op te bouwen. Ons uitgebreide assortiment douchewc’s bestaat onder meer uit Geberit, GROHE, Villeroy & Boch en natuurlijk ons eigen Baderie-merk. Samen met jouw Badkamermeester vind je altijd het meest geschikte toilet!

 

Ron - Badkamermeester Baderie Woerden

Wil je meer weten over douchewc's? Maak een afspraak.

Formulier aan het laden...