Op en top wellness

KS plafond

Genieten in je badkamer: wie wil dat nou niet? Gelukkig zijn er volop mogelijkheden om optimaal te ontspannen in je badkamer. Ga jij voor een eigen spa thuis?

 

Feel Good Shower

Dagelijks 10 minuten per dag zon is genoeg om je vitamine D op peil te houden. In de wintermaanden is dit toch minder makkelijk, omdat je minder vaak buiten komt. Een Feel Good Shower kan dit tekort aan vitamines opvangen. Door het gebruik van een lage druk wordt het lichaam egaal en geleidelijk bruin. De infraroodstraling dringt door je huid, waardoor je warm wordt. Soepele spieren en gewrichten zorgen voor een fit gevoel. Heb je weleens last van rug-, nek- of reumatische klachten? Dan kan de warmte van de Feel Good Shower ervoor zorgen dat de klachten worden verlicht.

Feel Good Shower

Lekker stomen onder de douche

In de Cleopatra U-shape glazen stoom -en wellnesscabine kom je helemaal tot rust. Een stoomcabine heeft een aantal voordelen te bieden, waaronder het verlichten van pijn in de botten. De reiniging zorgt ervoor dat de huid nieuwe huidcellen aanmaakt.

Wist je dat stoom een positieve invloed heeft op de mens? Stoom zorgt dat de spieren goed doorbloed raken. Hierdoor neemt de spanning in de spieren neemt af, waardoor het eenvoudiger wordt om te ontspannen. Heerlijk na het sporten of na een dag hard werken. 

 

Stoomcabine

Wil je meer inspiratie opdoen voor wellness in je badkamer?

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Kroon op je badkamer

Een mooi strak plafond, dat maakt je badkamer helemaal af. KS Plafonds zijn bovendien vochtbestendig en hebben veel mogelijkheden met betrekking tot verlichting, afzuiging en andere accessoires. Als je in het plafond de juiste verlichting kiest, dan kun je de juiste lichtsfeer creëren. Denk hierbij aan functioneel licht in de ochtend en zacht gedimd licht voor als je wil ontspannen.

Spiegelverlichting in de badkamer

Nieuw design verdient het beste licht om optimaal te kunnen presteren. Met zijn horizontale verlichting en als optie verwarmbare spiegeldeuren spreekt de led-lichtspiegelkast Evo tot de verbeelding in de badkamer. Het grote voordeel van een verwarmbare spiegeldeur? Je hebt geen beslagen spiegel in de badkamer!

 

 

Spiegelverlichting
Spiegelverlichting 2
Spiegelverlichting 3

Afstandsbediening binnen handbereik

Met de Emco afstandsbediening via jouw mobiele telefoon kun je de sterkte van de verlichting van een afstand bedienen. Je kunt met de digitale afstandsbediening ook de warmte reguleren. Wel zo handig als je niet met je vingers aan de spiegel wil komen.

Wil je dagelijks badkamer inspiratie? Volg ons op Instagram en/of Pinterest. 

Ga voor op en top wellness in je badkamer

Wanneer je hulp nodig hebt bij het vormgeven van jouw nieuwe -of vernieuwde- wellnessbadkamer, dan kan de adviseur in jouw Baderie-vestiging je helpen met het juiste advies voor een passend ontwerp en een vakkundige installatie.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen