Reviews Baderie Alwako

Wij hebben klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Wat zeggen klanten over ons?

 

Een prachtige badkamer dankzij het goede advies van Chantal. Het zijn een team vakmannen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, tot het allerlaatste puntje naar tevredenheid is opgelost.

Anja

Door Alwako Baderie is in onze woning zowel een nieuwe badkamer als een nieuw gastentoilet geplaatst. Na prima hulp, uitleg en toelichting in de showroom hebben we op basis van een 3D-art impression het sanitair besteld. Mede dankzij de flexibele houding van Alwako Baderie hebben we de verbouwing uit kunnen laten voeren tijdens de renovatie van de woning en onze verhuizing. Nu, enkele weken later, genieten we van onze badkamer en toilet en denken we met plezier terug aan de momenten tijdens uitvoering waarbij we veel gelachen hebben. Alwako Baderie, dank je wel voor de uitstekende service. Mooi project.

Tim

Wij hebben een nieuwe (aangepaste) badkamer laten plaatsen door Alwako Baderie. Vanaf het eerste contact in de showroom tot aan de uiteindelijke verbouwing zijn we helemaal ontzorgd door Alwako Baderie. Duidelijke communicatie, korte lijntjes en de betrokkenheid van alle medewerkers hebben dit voor ons tot een goede ervaring gemaakt met een geweldig resultaat. Dank Annemarie, Rob, Tom en Pieter voor jullie expertise!

Jennifer

Wij werden zonder afspraak in de showroom keurig en netjes geholpen. Een week later een afspraak gemaakt om een badkamermeubel te bestellen. Hierbij werden wij zeer goed geholpen er werd meegedacht. De levering is keurig volgens afspraak geleverd. Het montageteam heeft geweldig werk geleverd en meegedacht aan de plaatsing van het bad meubel. Het was een topteam. Een echte aanrader.

Yvonne

Heel goed advies gehad bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer. En daarna heel mooi uitgevoerd. Iedere dag weer zijn wij blij met de nieuwe badkamer. Het contact met de medewerkers hebben wij als heel prettig ervaren. Goede service.

Mary

Baderie Alwako voorziet je graag van badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Baderie Alwako - Valkenswaard