Baderie Alwako

Hazestraat 51
5555 AB, Valkenswaard
Tel. 040-2048624
baderie@alwako.nl

Wegens enorme drukte van afgelopen maanden en om je alle aandacht te willen geven die hoort bij het aanschaffen van een nieuwe badkamer, hebben wij onze winkeltijden tijdelijk aangepast.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9:30 - 17:00 uur
Woensdag9:30 - 17:00 uur
Donderdag9:30 - 17:00 uur
Vrijdag9:30 - 17:00 uur
Zaterdag9:30 - 16:00 uur
ZondagGesloten
Baderie Alwako

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Digitaal adviesgesprek wanneer het jou uitkomt
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Baderie - badkamertegels kiezen
Baderie Alwako

Baderie Alwako

Maak kennis met Het Baderie Comfort. De meest persoonlijke en aangename weg naar jouw nieuwe badkamer. Adembenemend mooi, functioneel tot in de kleinste details. Volledig op maat en elke dag weer heerlijk in gebruik. Jouw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien en elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voel je direct wanneer je een badkamer van Baderie binnenstapt.

Showroom

Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw droombadkamer. Je bent tijdens openingstijden altijd van harte welkom om binnen te lopen en inspiratie op te doen. Graag willen wij je hierbij helpen en daarom adviseren wij je om van te voren even te bellen of een afspraak te maken via het contactformulier of de e-mail. Dan zijn wij er expliciet voor jou.

Stappenplan

Jouw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden je bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek 5 stappenplan om de totstandkoming van jouw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij jou thuis. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van Het Baderie Comfort. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie Alwako denken we graag met je mee, zodat je niet alleen een hele mooie badkamer krijgt, maar ook een slimme praktische. Ook dat is Het Baderie Comfort!

Werk waar wij trots op zijn

Badkamerwinkel & Badkamershowroom Winterswijk Baderie

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken