Op zoek naar de optimale indeling van jouw badkamer?

We begrijpen heel goed dat je wil visualiseren hoe jouw ideeën er in de badkamerruimte uit komen te zien. Een badkamer ontwerp kan soms best lastig zijn: zéker bij de afweging voor een bad, een ruime inloopdouche of een dubbele wastafel. Maar ook een andere kleur of patroon in de wand- of vloertegel is prettig om op voorhand te kunnen zien. Dan weet je straks nog beter waarvoor je kiest.

Bij Baderie helpen wij je graag op weg naar jouw unieke badkamer ontwerp.

3D ontwerp
Werkwijze 1
VR bril
Badkamermeester Ron - Afspraken maken bij Baderie - Bespreek jouw Badkamerwensen met de Badkamer experts van Baderie

Ieder badkamer idee is ooit begonnen met een goed ontwerp. Mogen wij jouw badkamer ontwerp maken?

Badkamer laten ontwerpen
Baderie - Sealskin SOHO 120 inloop

Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk de badkamers en binnenkijkers waar we trots op zijn.

Badkamerinspiratie

Badkamer ontwerpen: jouw ideeën beter maken

Er is niets zo makkelijk als precies te ontwerpen waar jij om vraagt. Maar bij Baderie bieden we graag écht meerwaarde. Oplossingen bedenken waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en alternatieven aandragen die je zelf nog niet kende. Dat kunnen we door onze jarenlange ervaring en ruime kennis van de nieuwste merken en innovaties. Wat we daar aan toevoegen is een mooie dosis creativiteit, want meedenken met de meest uiteenlopende badkamer wensen doen onze Badkamermeesters het allerliefst. Wil jij ons uitdagen?

Badkamer laten ontwerpen | Badkamer laten designen | Gratis badkamer ontwerp | Gratis badkamer design
Badkamer Adviesgesprek | Badkamershowroom | Baderie: Van Badkamer idee, proces, ontwerp (3d) tot installatie en service die niet ophoudt na oplevering
Ontwerp

Badkamer ontwerp: van idee naar 3D

Bij Baderie helpen we je niet alleen bij een slimme indeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dan ontwerp je niet alleen je nieuwe badkamer, maar kun je deze ook direct ervaren. Dan weet je nog beter waarvoor je kiest.

3D ontwerp

Kleine badkamer? Zelfs bij een beperkt oppervlak zijn er diverse indelingen mogelijk

Het zal je verbazen hoeveel verschil het maakt op welke wijze alle elementen om de ruimte worden geplaatst. Zeker als je een kleinere badkamer hebt. Zie hieronder hoe we -op een relatief klein oppervlak- hebben gespeeld met het plaatsen van een bad, een muurtje of inloopdouche. Zo kijken we bij elk badkamer ontwerp naar de ideale opstelling en halen we het maximale uit de ruimte.

Plattegrond BKM 1
Slim weggewerkt achter een wand
Plattegrond BKM 2
Geen toilet en een grote inloopdouche
Plattegrond BKM 3
Bad, douche én toilet
Baderie - Instamat radiatoren

Laat vrijblijvend een badkamerontwerp maken door een van onze Badkamermeesters

Heb jij ook een ontwerpuitdaging?