Villeroy & Boch sanitair

Villeroy & Boch gebruikt de woorden ‘traditie, kwaliteit en authenticiteit’ of de kernwaarden innovatieve kracht, stijl en design om het succes van Villeroy & Boch te beschrijven. Als moderne totaalaanbieder markeert Villeroy & Boch de internationale inrichtings-trends op het gebied van wonen en baden. De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken om te ontspannen, om bij te komen van de hectiek van alledag en om verfrist weer tevoorschijn te komen. Belangrijk is om je thuis te voelen in de badkamer en dat de badkamer past bij de mensen die er dagelijks gebruik van maken.

Villeroy & Boch badkamer

Een badkamer van Villeroy & Boch is daarom veel meer dan de optelsom van individuele elementen. U vindt bij Villeroy & Boch alles wat bij een harmonisch op elkaar afgestemde badkamer hoort: van wastafel en toilet tot bad, douchebak en bidet. Van tegels voor wand en tot vloer. Van armaturen tot decoratieve accessoires. Het maakt niet uit in welke lifestyle of in welk design: wij laten u zien hoe uw badkamer er uit zou kunnen zien als een totaalconcept dat u geheel volgens uw persoonlijke voorkeur vorm kunt geven. Wij verwelkomen u graag in een badkamer van Villeroy & Boch!

Villeroy & Boch Subway

De bestseller van Villeroy & Boch is toch echt de Villeroy & Boch Subway. Dit type badkamer is gemaakt van hoogwaardige keramiek met meubels met een tijdloze vormgeving, technische innovaties en een diversiteit die niets te wensen over laat.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >