Instamat

Designradiatoren

Bent u op zoek naar een designradiator dan bent u bij Instamat aan het juiste adres. Warmte is de belangrijkste sfeermaker in uw badkamer. Warmte zorgt immers voor behaaglijkheid. Logisch dat u de bron van deze comfortabele warmte ook belangrijk vindt. Voor de beste keuze uit alle mogelijkheden hoeft u maar één naam te kennen: Instamat. Instamat combineert topkwaliteit, design en functionaliteit in een productenpakket waar altijd voor u een oplossing bij zit.

Instamat Flaps
Instamat Flaps
Met de Instamat Flaps is er een innovatief idee ontstaan voor het gebruik van een radiator in combinatie met een handdoek.
Instamat T1
Instamat Serie – T
Door verschillende uitvoeringen gaat het ontwerp van de Serie - T perfect op in het interieur en neemt het de vorm aan van een meubelstuk.
Instamat-Volata
Instamat Volata
Deze fraaie radiatoren vallen op door hun minimalistische en strakke design en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Instamat Stretta
Instamat Stretta
Een van de blikvangers van Instamat is de Stretta designradiator. Strak design en een fraaie afwerking is wat deze radiator uitstraalt.
Instamat Rondolux
Instamat Rondo Lux
De Instamat Rondo Lux is een luxe radiator die met zijn rechte ronde elementen de ruimte biedt om handdoeken te verwarmen.
Instamat Teso
Instamat Teso
De Instamat Teso is een opvallende radiator. De minimalistische Teso radiator is zowel horizontaal als verticaal leverbaar.

Instamat Jay
Instamat Jay
Elektrische handdoekdroger Jay is simpel, elegant en functioneel. Door haar slanke vormgeving is de Instamat Jay in bijna iedere situatie toepasbaar.
Instamat Tubone
Instamat Tubone
De Instamat Tubone heeft een organische vorm en past binnen de huidige trend. De Tubone is leverbaar in een horizontale en verticale versie.
Instamat Calda
Instamat Calda
De Instamat Calda radiator heeft verticale D-vormige collectorbuizen met daartussen recht ovale horizontale buizen.

Instamat radiatoren

Het ruime assortiment van Instamat bestaat uit badkamerradiatoren, trendy designradiatoren, paneelradiatoren, plintradiatoren en ledenradiatoren. Het kleurenpallet van deze radiatoren is haast onbegrensd en in bijna alle maatvoeringen leverbaar. Daarnaast beschikt Instamat over een serie producten die het comfort nog extra verhogen. Onder deze producten vallen design aansluitsets en accessoires. Laat u inspireren en maak kennis met de laatste trends.

Altijd een Baderie showroom bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze badkamer merken? Of bent u benieuwd naar onze
complete badkamers? Bezoek dan één van onze Baderie showrooms. 

Bekijk alle Baderie showrooms >