Sunshower brengt de zon in jouw badkamer

Sunshower

Het is belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten en volledig in balans zijn. Goed voor jezelf en je lichaam zorgen is daarom erg belangrijk. Een ontspannen lichaam creëert een ontspannen geest. In onze nieuwe blog vertellen we je daar graag meer over, zodat jij in je badkamer helemaal tot rust komt.

Over Sunshower

Sunshower maakt onmisbaar zonlicht het hele jaar door toegankelijk tijdens je dagelijkse doucheritueel. Dit komt door de combinatie van infrarood en laag gedoseerd UV-licht. De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor verbetering van de bloedcirculatie. Hierdoor worden eventuele rug, nek- en reumatische klachten en de spierpijn aanzienlijk minder.

 

Sunshower
Sunshower
Deluxe
Sunshower

Wil jij jouw badkamer ook omtoveren tot een wellnessruimte? Lees er meer over in ons magazine.

Inspiratiemagazine aanvragen

Elke dag laag gedoseerd UV-licht

In de wintermaanden is op het noordelijk halfrond te weinig zonlicht om via de huid voldoende vitamine D aan te kunnen maken. Bij het gebruik van het laag gedoseerde UV-licht van Sunshower wordt in de winter, een verdubbeling van het vitamine D niveau behaald.

Het UV-licht stimuleert de aanpak van vitamine D. Het zorgt voor een verbeterd immuunsysteem en verhoogt je energieniveau. Met andere woorden: je voelt jezelf fitter, vitaler en energieker dankzij Sunshower.

 

Voorbereiden op de zomerzon

Nog een bijkomend voordeel van de Sunshower? De Sunshower bereidt de huid op een verantwoorde manier voor op de zomerzon. Wanneer de huid in contact komt met UVB-stralen, wordt er pigment geproduceerd. Hierdoor wordt de huid dikker. Het gevolg: de UV-stralen van de zomerzon zullen minder diep de huid in kunnen dringen, waardoor je huid beter wordt beschermd tegen de zon.

Het UV-licht van Sunshower® bestaat uit twee golflengtes, namelijk UVA en UVB. Sunshower straalt 90% UVB-licht en 10% UVA-licht. Wanneer de huid in contact komt met UVB-stralen, wordt pigment geproduceerd. Als vervolgens de huid buiten in contact komt met de zomerzon, zal dit pigment worden omgezet in een bruine kleur. Hierdoor krijgt je huid een gezonde teint en houdt je bovendien je zomerse teint een stuk langer vast.

 

 

Infrarood tijdens het douchen

De korte golf infrarood van Sunshower dringt diep door in de huid, waardoor het lichaam opwarmt op diverse plekken op het lichaam. Dit heeft een positief effect, want door de warmte stijgt de lichaamstemperatuur, de hartslag en de bloedsomloop. Het infrarood stimuleert de stofwisseling wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een verhoging van de aanvoer van zuur- en bouwstoffen. Hierdoor neemt de spierspanning af, waardoor gewrichtspijn afneemt. 

 

Sunshower
Sunshower
Sunshower combi

Infrarode straling voor een sporter

Ben je helemaal gek van sporten, maar ben je de spierpijn een dag na een intensieve inspanning ook zo zat? Infrarood kan een uitkomst bieden voor een fanatieke sporter. De infrarood dringt diep door in de huid waardoor het lichaam wordt opgewarmd. Niet alleen de afvalstoffen worden sneller afgevoerd, maar ook de voedings- en bouwstoffen worden sneller aangevoerd. Hierdoor kan het lichaam sneller herstellen na een intensieve workout. Dankzij Sunshower kun je weer snel je sportoutfit aandoen.

 

Wil je Sunshower in het echt zien?

Infrarood

Gerelateerde artikelen