Living Colours: kranen die tot leven komen

Living Colours

Het is weer woonmaand! De dagen worden korter en daardoor spendeer je meer tijd in het huis. In oktober worden elk jaar de nieuwste badkamertrends uitgelicht. Hotbath introduceert de Living Colours. Laat je inspireren door de nieuwe kranen die tot leven komen in jouw badkamer.

 

Kranen komen tot leven

Vanaf het eerste moment komen de kranen van Hotbath tot leven. Ieder kraanoppervlak ontwikkelt zich op zijn eigen unieke wijze. De glans verandert en er ontstaan kleurschakeringen. De finish wordt lichter of donkerder. Langzaam ontstaat er een karakteristiek patina. Dit kenmerkt de Living Colours van Hotbath.

 

Living Colors
LV
Hotbath kranen

Wat is Living Colour?

De Hotbath Living Colours zijn afgewerkt zonder oppervlaktebescherming. Een metaal dat is afgewerkt zonder oppervlaktebescherming wordt ook wel patina genoemd. Het unieke aan patina is dat de kleur van het product verandert. Dit komt door externe factoren als luchtvochtigheid, licht en gebruik gaat de kleur van het oppervlak ‘leven’.

Door dit oxidatieproces ontstaat op een natuurlijke manier een levendige en unieke look. Elk badkamer item verandert op zijn eigen manier, waardoor je altijd een uniek exemplaar in huis haalt. Het kan zijn dat de glans van de kraan verandert of dat er onregelmatigheden ontstaan. 

De Living Colours kranen zijn in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar; geborsteld koper, gepolijst messing, geborsteld messing, verouderd messing en glans nikkel. Living Colours past bij uitstek bij het stijlprofiel modern chic, sfeervol landelijk en sfeervol modern. 

 

 

 

Hotbath kraan

Wil je meer inspiratie opdoen?

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Hoe onderhoud je de Living Colours?

Als je meerdere kranen uit de Living Colours collectie van Hotbath hebt aangeschaft, dan wil je deze zo lang mogelijk in goede conditie houden. Dit doe je door de items zorgvuldig te onderhouden en dat leggen wij graag uit.

Het is belangrijk om de kranen op de juiste manier schoon te maken, zonder dat het natuurlijke proces wordt verstoord. Voor het kalkvrij houden van de kranen raden we aan om na gebruik de kranen goed na te spoelen. Verzorgingsproducten zoals shampoo en douchegel kunnen invloed hebben op de kranen. Het goed naspoelen van de kranen zorgt er daarom voor dat de kranen langer kalkvrij blijven. Vergeet niet om alle oppervlakken altijd goed droog te maken.  

 

Stijlanalyse

Welke stijl past bij jou? Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent en doe de Baderie StijlAnalyse. Deze analyse is dé basis voor al je keuzes op het gebied van interieur, (badkamer)ontwerp en styling. Een onmisbare tool voor iedereen die zijn of haar zinnen heeft gezet op het vormgeven van de allermooiste badkamer!

Start de StijlAnalyse

Gerelateerde artikelen