Gekleurde kranen als stijlelement

FinishPlus

Droom jij er ook niet van om je woonstijl in alle kamers van je huis door te voeren? Een goed beginpunt is dan de badkamer! Gekleurde kranen geven je de mogelijkheid om jouw woonstijl tot in detail in je badkamer door te voeren. Wij helpen je graag een handje op weg met verschillende gekleurde kranen.

Kleuren maken de badkamer

Kleuren maken de badkamer. Droom jij van een luxueus accent zoals een goudkleurige kraan? Of ben je juist gefascineerd door trends met een industriële stijl en zwarte kranen of minimalisme in zwart wit? Het op internationale trends geïnspireerde kleurenpalet van FinishPlus biedt antwoorden.

FinishPlus
FinishPlus 3
Matt

Speel met de combinaties in de badkamer

Chicque metallic kleuren Brushed Black, Brushed Bronze en Polished Gold verbindt men elegantie en moderniteit. In zowel donkere als een lichte badkamer zorgen ze voor fraaie contrasten en blikvangers. Combineer deze pronkstukken in je badkamer met bijvoorbeeld een muur of vloer zonder voegen in een industriële stijl of met elegante donkere kleuren voor een hotel gevoel.

De Matt Black en Matt White passen uitstekend in de moderne badkamer. Deze badkamerkranen zijn minimalistisch, elegant en maken je badkamer compleet af. Houd je van licht en pastel? Kies dan voor een mooie mat witte kraan. Een mat zwarte kraan is goed te combineren met een betonlook voor een stoer geheel. Hout zorgt nog voor een warmere uitstraling. 

Witte kraan

Wil je meer kranen inspiratie? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Elegante contrasten

Met een gekleurde kraan kun je het contrast op zoeken door bijvoorbeeld een witte kraan te combineren met een donkere tegel en witte wastafel. Liever minder contrast? Dan past een witte achtergrond of wastafel helemaal bij jouw stijl. Denk eens aan een witte tegel met 3D patroon!

Witte wastafel
Witte wastafel twee

FinishPlus

Om van je badkamer een kleurrijke ruimte maken te maken, zijn er nog veel verschillende badkamerproducten in nieuwe oppervlakken beschikbaar. Ga voor een wastafelkraan, hoofddouche, showerpipe en hoekstopkraan in één elegant geheel. Of durf wat risico te nemen en kies bewust voor verschillende kleuraccenten. Het maakt jouw badkamer persoonlijker. Kies je wastafelkraan, doucheset en badkraan in dezelfde stijl en kleur voor een passend geheel.

Meer tips

Wil je nog meer tips over gekleurde kranen? Neem dan gerust contact op met onze badkamermeesters. Ze helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen