Roos Reedijk's exclusieve, kleurrijke toiletopstellingen

Terracotta & Blue
  • Modern chic
Toiletopstellingen Roos Reedijk
Toilet
Oppervlakte:
2m2
Merken in dit project:

Geef het vaak vergeten hoekje van je huis, het toilet, een frisse look! Samen met de bekende Roos Reedijk en GROHE hebben we twee exclusieve toiletopstellingen gecreëerd. Roos Reedijk, ook wel bekend van tv, heeft de vrije hand gekregen om met GROHE colors en de tegelcollectie van Baderie twee adembenemende stijlen samen te stellen: Terracotta Oasis en Azure Retreat. Deze zijn te bewonderen bij onze Baderie vestigingen! Welke opstelling is jouw favoriet? 

Terracotta Oasis

Speciaal uitgelicht is de toiletopstelling Terracotta Oasis in terracottakleur, helemaal volgens de laatste trends. De warme stijl, met terracotta tegels en accessoires in rijke sunset tinten, zorgt voor een uitnodigende en harmonieuze sfeer. Ontdek deze unieke opstelling en laat je inspireren door de perfecte balans van rust en elegantie.

Terracotta opstelling Roos Reedijk

De blikvanger van deze toiletopstelling is de Marazzi D-Segni Blend tegel op de muur achter het toilet. Deze bruine, mat afgewerkte tegel past perfect bij het toilet van Luca Sanitair in mattonekleur. Van kraan tot zeeppompje, de combinatie van de Charm Mosaico tegel in calacatta roze kleur en accessoires van GROHE in Warm Sunset tinten maakt de toiletopstelling helemaal af.

Terracotta accessoires Roos Reedijk

De toiletopstelling wordt compleet met de styling van Roos. De rieten accessoires in bruine en gele tinten passen perfect bij de terracotta opstelling. De vrolijke toevoeging van roze en groene kleuren zorgt ervoor dat de opstelling helemaal af is!

Azure Retreat

De wat rustigere variant is de Azure Retreat toiletopstelling, klassiek maar toch speels. De blauwe variant blinkt uit met haar koelblauwe tegels en stijlvolle gouden accenten. Deze samenstelling ademt een sfeer van verfijning en rust uit.

Blue opstelling Roos Reedijk

In deze opstelling vind je de prachtige Marazzi Rice Bianco tegels met een blauw bloemenprintje – een echte blikvanger. Het blauw van de Charm Mosaico tegel in grijs-cielo kleur past perfect bij de andere blauwe tinten, zoals het Bluette toilet van Luca Sanitair. Deze samenstelling zorgt voor een rustige, maar toch sprekende sfeer. De accessoires van GROHE in Cool Sunrise geven warmte aan de ruimte.

Roos maakt deze toiletopstelling compleet door gebruik te maken van haar unieke stylingitems in dezelfde warme sunrisekleuren, zoals in de lijst van het schilderij. De andere accessoires in roze, oranje en gele tinten geven een speels effect aan de toiletopstelling. Wij zijn fan!

Blue accessoires Roos Reedijk
Blauwe toiletopstelling
Baderie showroom
Bewonder in onze showroom!

“Deze prachtige toiletopstellingen zijn te bewonderen in onze showrooms.”

BaderieBaderie

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van jouw ideale badkamer bij een Baderie bij jou in de buurt.

Vind jouw showroom
Een ander voorbeeld van een badkamer die we ontwierpen

Tegels zijn sfeerbepalend in je badkamer

  • Strak design
  • Stoer Modern
Tegels zijn sfeerbepalend in je badkamer