Luca Sanitair

Logo Luca Sanitair

Sinds de oprichting in 2002 met een uniek aanbod aan vloerwissers, heeft Luca Sanitair zich ontwikkeld tot een toonaangevende groothandel in hoogwaardig Italiaans design sanitair. Vanuit een nichepositie in de markt groeide het bedrijf  snel met de toevoeging van baden, wastafels en diverse accessoires. Door strategische samenwerkingen en gerenommeerde Italiaanse fabrikanten zoals Globo, Bongio, GB Group, Das en Capannoli is het assortiment aanzienlijk uitgebreid. Hierdoor kan Luca Sanitair sinds 2021 een volledig en divers aanbod van producten garanderen. 

Luca Sanitair

Innovatie en 'specials' in design

Luca Sanitair staat niet alleen bekend om traditioneel sanitair; de groothandel is continue op zoek naar innovatie. Speciaal voor de unieke behoeften van hun klanten heeft Luca Sanitair 'specials' ontwikkeld. Een uitstekend voorbeeld hiervan is het innovatieve Futuro Flush toilet, dat zowel duurzaam als waterbesparend is. Ook de Bagno Metallo serie valt op, met baden en wastafels die een elegante metalen coating hebben. Dit geeft de producten een luxueuze en moderne uitstraling.

Persoonlijk, betrokken en dankbaar

Luca Sanitair onderscheidt zich niet alleen door exclusieve producten, maar ook door een persoonlijke benadering. Het toegewijde team zet zich in om dealers snel en effectief te ondersteunen, zodat klanten van deskundig advies worden voorzien. "Wij hechten veel waarde aan onze relaties en vinden dat zij een persoonlijke aanpak verdienen," zegt Albert. "Door nauwe samenwerking en wederzijdse ondersteuning kunnen we samen groeien en onze klanten nog beter van dienst zijn."

Wil je het sanitair van Luca Sanitair in de showroom zien?

Luca Sanitair badkameropstelling